- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.Kaç kilosun bizi takip ederek ne kadar gitti
Taktım fayda etmedi
Espirtüel kaptan![]()
Boy kaç ki 41-42 kg mi yaMart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.
Mart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.
42 oldum41 kilomusun
155 boy. Ayak epey küçükBoy kaç ki 41-42 kg mi ya
bnm ayak no 40-41![]()
OhaaaMart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.
Kapat gözlerini yada tak gözlüklerini görme
Yaaa canımm
Yaaa canımmkusura bakma dışardaydım o saatte görmemişim
Teşekkür ederim kuzum sizlerle birlikte nice nice yaşlara![]()
Görülmeyecek gibi miKapat gözlerini yada tak gözlüklerini görme
Eee tabi öyle kilomu olur görülmeyecek gibiGörülmeyecek gibi mi![]()
Vah vah nasıl vercen o kaaadar kiloyu42 oldum![]()
Tamam hemen atıyorum birinin yazmasini engellenmiştimVah vah nasıl vercen o kaaadar kiloyuatın bunu dışarı olmaz böyle
![]()
Valla o 42 se benim 39 olmam gerekiyor