- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.181
Güneş gözlüğüGözlük tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güneş gözlüğüGözlük tak
Taktım fayda etmediGözlük tak
Mart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.Kaç kilosun bizi takip ederek ne kadar gitti
Taktım fayda etmedi
Espirtüel kaptan
Boy kaç ki 41-42 kg mi yaMart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.
41 kilomusunMart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.
42 oldum41 kilomusun
155 boy. Ayak epey küçükBoy kaç ki 41-42 kg mi ya
bnm ayak no 40-41
OhaaaMart'ta 50'ye çıkmıştım. Normalde 48 görünce başlardım, bu sefer biraz salladım. Başladım işte. İki ayda 7 kg gitti. Sonra dişle ilgili ufak bir operasyon oldu. 4 günde de 2 kg öyle gitti. Sonra işte 41 42 arası gidiyorum.
Kapat gözlerini yada tak gözlüklerini görme
Yaaa canımm kusura bakma dışardaydım o saatte görmemişim
İnşallah kuzumYaaa canımm kusura bakma dışardaydım o saatte görmemişim
Teşekkür ederim kuzum sizlerle birlikte nice nice yaşlara
Görülmeyecek gibi miKapat gözlerini yada tak gözlüklerini görme
Eee tabi öyle kilomu olur görülmeyecek gibiGörülmeyecek gibi mi
Vah vah nasıl vercen o kaaadar kiloyu atın bunu dışarı olmaz böyle42 oldum
Tamam hemen atıyorum birinin yazmasini engellenmiştimVah vah nasıl vercen o kaaadar kiloyu atın bunu dışarı olmaz böyle
Valla o 42 se benim 39 olmam gerekiyorC Chikolata_gozlum ciko hemen 10 kilo daha vermen lazım o boya