- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaaa beyin yanmışKürt’ü külod okudum![]()
Bnm lilaTema benim hep standart sevmiyorum baska renkte kullanmayi nedense
Allahım ben neden cinsimBnm lila![]()
Senin neydiAllahım ben neden cinsim![]()
Yok bacım oynayan çingeneBen çingen çalar kürt oynar yapcam![]()
StandartSenin neydi![]()
Göz egzersiziSarı ney öyle şaşı kalacaktım![]()
![]()
Kk den atılanlar site kurmus biliyomusun sen çart bir renk girince gozler şaşıbeş oluyorduSarı ney öyle şaşı kalacaktım![]()
![]()
Benimkiler mantı yedi. Ben kabak yedim. O da yoğurtlu sonuçtaAkşama onu yapınca yedim makarnada oğlandan kaldıyarın pür dikkat devam
![]()
Görmez olaydım gözlerim kanadıKk den atılanlar site kurmus biliyomusun sen çart bir renk girince gozler şaşıbeş oluyordu![]()
![]()
Daha önceki diyet dönemimde hep öyleydim bu sefer olmadıBenimkiler mantı yedi. Ben kabak yedim. O da yoğurtlu sonuçtaCezalıyım. Anneme gidip üç günde 2 kg aldım. Döndüm, üç günde 1.800 verdim. Borçluyum daha.
Karışmış işte bilmiyomNasıl yani![]()
Bir haftada yedirmek istediği her şeyi üç güne sıkıştırdı. Ben de yok diyemem annemin yemeklerine. Önceden 2 kg verip gitmeliyim ama plan tutmadıDaha önceki diyet dönemimde hep öyleydim bu sefer olmadı
Maşallah 3 günde 2 kg sağlam yemişsin
Kaç kilosun bizi takip ederek ne kadar gittiBir haftada yedirmek istediği her şeyi üç güne sıkıştırdı. Ben de yok diyemem annemin yemeklerine. Önceden 2 kg verip gitmeliyim ama plan tutmadı![]()
Agagahahajja o ne beBen çingen çalar kürt oynar yapcam![]()
Ayy bende cookk uzun zaman lila kullandım sonra mavi sonra standart bir sarıyı kullanamadım uzun uzadıyaBnm lila![]()
Aman sarıya geçme kör olursunAgagahahajja o ne be
Ayy bende cookk uzun zaman lila kullandım sonra mavi sonra standart bir sarıyı kullanamadım uzun uzadıya![]()
Gözlük takAman sarıya geçme kör olursun![]()
Yok anam gördüm baktım ben hepsineAman sarıya geçme kör olursun![]()