- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #88.161
Kürt’ü külod okudumBen çingen çalar kürt oynar yapcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kürt’ü külod okudumBen çingen çalar kürt oynar yapcam
Ahaaa beyin yanmışKürt’ü külod okudum
Bnm lilaTema benim hep standart sevmiyorum baska renkte kullanmayi nedense
Allahım ben neden cinsimBnm lila
Senin neydiAllahım ben neden cinsim
Yok bacım oynayan çingeneBen çingen çalar kürt oynar yapcam
StandartSenin neydi
Göz egzersizi 👁👁Sarı ney öyle şaşı kalacaktım
Kk den atılanlar site kurmus biliyomusun sen çart bir renk girince gozler şaşıbeş oluyorduSarı ney öyle şaşı kalacaktım
Benimkiler mantı yedi. Ben kabak yedim. O da yoğurtlu sonuçta Cezalıyım. Anneme gidip üç günde 2 kg aldım. Döndüm, üç günde 1.800 verdim. Borçluyum daha.Akşama onu yapınca yedim makarnada oğlandan kaldı yarın pür dikkat devam
Görmez olaydım gözlerim kanadıKk den atılanlar site kurmus biliyomusun sen çart bir renk girince gozler şaşıbeş oluyordu
Daha önceki diyet dönemimde hep öyleydim bu sefer olmadıBenimkiler mantı yedi. Ben kabak yedim. O da yoğurtlu sonuçta Cezalıyım. Anneme gidip üç günde 2 kg aldım. Döndüm, üç günde 1.800 verdim. Borçluyum daha.
Karışmış işte bilmiyomNasıl yani
Bir haftada yedirmek istediği her şeyi üç güne sıkıştırdı. Ben de yok diyemem annemin yemeklerine. Önceden 2 kg verip gitmeliyim ama plan tutmadıDaha önceki diyet dönemimde hep öyleydim bu sefer olmadı
Maşallah 3 günde 2 kg sağlam yemişsin
Kaç kilosun bizi takip ederek ne kadar gittiBir haftada yedirmek istediği her şeyi üç güne sıkıştırdı. Ben de yok diyemem annemin yemeklerine. Önceden 2 kg verip gitmeliyim ama plan tutmadı
Agagahahajja o ne beBen çingen çalar kürt oynar yapcam
Ayy bende cookk uzun zaman lila kullandım sonra mavi sonra standart bir sarıyı kullanamadım uzun uzadıyaBnm lila
Aman sarıya geçme kör olursunAgagahahajja o ne be
Ayy bende cookk uzun zaman lila kullandım sonra mavi sonra standart bir sarıyı kullanamadım uzun uzadıya
Gözlük takAman sarıya geçme kör olursun
Yok anam gördüm baktım ben hepsine hayatta sarı kullanamamAman sarıya geçme kör olursun