- Emoji Skoru
- 184.491
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.761
Teşekkür ederim canım ben listeyi telefondan yapıyorumSüpermiş. Buna bayıldım. Özellikle grubun çalışkanları ve yöneticileri Elif_Eylul ve MissHayalet sanırım. Bilgisayardan iyi anlarım hazırlanması gereken liste olursa ben de yardımcı olurum. Bana da vazife verebilirsiniz :) bunu da söylemiş olayım canlar.
Çok süpersiniz. Herkese bol eksi kilolar destekleriniz için de teşekkürler kızlar..Kardesim olur kendisi
Bisey olursa tabiki seveseve
Çok süpersiniz. Herkese bol eksi kilolar destekleriniz için de teşekkürler kızlar..
Afiyet olsun canım24subat
Sabah
1kase sut,3kasik granola
Nescafe
Sutlü yesilçay
Öglen
1bardak ayran,1paket form
Sütlü yesil çay
2yumurta,1dilim peynir
Sütlü yesilçay
3litre su
Sagol canimAfiyet olsun canım
İkili eşleşme nasıl oluyor kaptanım?Kizlar 2li eşlesmeyi bu aksam bitiriyoruz 2kisi zaten iptaldi
Cuma dinlenme cumartesi spora devam ediyoruz,azda olsa lutfen adim atin yada 15dk bile leslie yapın
Olsun can sağlığı olsun inşAllah. Rabbim bağışlasınAmin canim hee valla benimkiler eşek kadar oldular derken 1tane daha cimcime geldi büyük kizim ortanca oglum minikte kiz
Hoşgeldin canım . Bende yeni geldim . Gazamız mübarek olsun inşAllah.Merhabalar
Ben Gözde. 31 yaşındayım evliyim öğretmenim. Kilo vermekle büyük sınavım var şu aralar. Çocuk düşünüyoruz onun öncesinde biraz vermek istiyorum açıkçası. 83 kiloyum 1,76 boyundayım. 70 kiloya düşmek istiyorum 2-3 ay gibi bir sürede artık ne kadar mümkünse. Ancak evde yalnız olduğum zamanlarda duygusal yeme denilen bir olayım var bir türlü aşamadım. Oysa yıllar evvel 120 kilo olmuştum evlenmeden önce 70 kiloydum şimdi o iradeyi bir türlü tekrar gösteremedim. Spor yapmak eziyet gibi geliyor. Boğa burcuyum yükselen başak. Boğa ve yemek arasındaki ilişki üzerine fikri olanlar aslında mevzuyu anlamıştır. Ne yesem yaramıyor öyle bir bahanem asla yok ben boşluğumu yemekle süslemeye bayılıyorum bence :) Durum bu kızlar umutsuz vakadan hallice bir vakayım :) Her türlü destek olurum başkasına destek olmak konusunda çok daha iyiyim. İnsan kendisine yardımcı olamayan bir varlık bence...
2haftadir 2kisiyi eslestirdik diger kizlara karsi,İkili eşleşme nasıl oluyor kaptanım?
Aba geçmiş olsunErkek kardesim hastalandi canim zature olmus cigerlerinde yara cikmis nerdeyse 15gun olcak hastanede cikartirlar bugun yarin annemde orda bu pazar gelicek
Aynı benimki sürekli böyle kal diyorBenimki beni vururne bikinisi .
Zaten ne kilon var deyip duruyo
Sagol canimAba geçmiş olsun
Aynı benimki sürekli böyle kal diyor
Hımm daha sonra devamı olacak mı kaptanım ben de eşleşmek isterim.2haftadir 2kisiyi eslestirdik diger kizlara karsi,
Cuma gunu encok kim kilo verirse o kazandi yuzdesiyle
Hoşbulduk canımm birbirimize mukayyet olacağız ve bu işi bitireceğiz ben inanıyorum inşallahOlsun can sağlığı olsun inşAllah. Rabbim bağışlasın
Hoşgeldin canım . Bende yeni geldim . Gazamız mübarek olsun inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?