• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Süpermiş. Buna bayıldım. Özellikle grubun çalışkanları ve yöneticileri Elif_Eylul ve MissHayalet sanırım. Bilgisayardan iyi anlarım hazırlanması gereken liste olursa ben de yardımcı olurum. Bana da vazife verebilirsiniz :) bunu da söylemiş olayım canlar. 🥰🥰
Teşekkür ederim canım ben listeyi telefondan yapıyorum 😚

24subat
Sabah
1kase sut,3kasik granola

Nescafe

Sutlü yesilçay
Öglen
1bardak ayran,1paket form

Sütlü yesil çay

2yumurta,1dilim peynir

Sütlü yesilçay
3litre su
Afiyet olsun canım 💞💋

Amin canim hee valla benimkiler eşek kadar oldular derken 1tane daha cimcime geldi büyük kizim ortanca oglum minikte kiz🤭
Olsun can sağlığı olsun inşAllah. Rabbim bağışlasın 🥰
Merhabalar
Ben Gözde. 31 yaşındayım evliyim öğretmenim. Kilo vermekle büyük sınavım var şu aralar. Çocuk düşünüyoruz onun öncesinde biraz vermek istiyorum açıkçası. 83 kiloyum 1,76 boyundayım. 70 kiloya düşmek istiyorum 2-3 ay gibi bir sürede artık ne kadar mümkünse. Ancak evde yalnız olduğum zamanlarda duygusal yeme denilen bir olayım var bir türlü aşamadım. Oysa yıllar evvel 120 kilo olmuştum evlenmeden önce 70 kiloydum şimdi o iradeyi bir türlü tekrar gösteremedim. Spor yapmak eziyet gibi geliyor. Boğa burcuyum yükselen başak. Boğa ve yemek arasındaki ilişki üzerine fikri olanlar aslında mevzuyu anlamıştır. Ne yesem yaramıyor öyle bir bahanem asla yok ben boşluğumu yemekle süslemeye bayılıyorum bence :) Durum bu kızlar umutsuz vakadan hallice bir vakayım :) Her türlü destek olurum başkasına destek olmak konusunda çok daha iyiyim. İnsan kendisine yardımcı olamayan bir varlık bence...
Hoşgeldin canım . Bende yeni geldim . Gazamız mübarek olsun inşAllah. 🥰

Olsun can sağlığı olsun inşAllah. Rabbim bağışlasın 🥰

Hoşgeldin canım . Bende yeni geldim . Gazamız mübarek olsun inşAllah. 🥰
Hoşbulduk canımm birbirimize mukayyet olacağız ve bu işi bitireceğiz ben inanıyorum inşallah 🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back