- Emoji Skoru
- 36.662
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.801
Burdaki herkesin öyle vallaHoşbuldum Matruskacımm canım.. Enerjin nasıl güzel anlatamam çok memnun oldum.![]()
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdaki herkesin öyle vallaHoşbuldum Matruskacımm canım.. Enerjin nasıl güzel anlatamam çok memnun oldum.![]()
Bende anlamadım kaptanım olayı mi kaçırdım acabaEee nedersinderseniz eslesme yapicam
Gecmis olsun abla, Rabbim Safi ismiyle sifasini versin.Erkek kardesim hastalandi canim zature olmus cigerlerinde yara cikmis nerdeyse 15gun olcak hastanede cikartirlar bugun yarin annemde orda bu pazar gelicek
Çocuklar çok sıkıldı sorma canım bizde öyle.Kuzum benimki sürekli evdeyiz bu aralar sanırım sıkılıyor iyice sardı bana![]()
Yeni gelenler ok derse esleme yapacak, onu diyorBende anlamadım kaptanım olayı mi kaçırdım acaba
Kiz sen benle eş degilmiydinBende anlamadım kaptanım olayı mi kaçırdım acaba
Tatil mi okullar.?Çocuklar çok sıkıldı sorma canım bizde öyle.
Ha o mesele öyleyim tabi canım ortimKiz sen benle eş degilmiydin![]()
Sagol canimGecmis olsun abla, Rabbim Safi ismiyle sifasini versin.
Anladigina sevindimHa o mesele öyleyim tabi canım ortim![]()
Yok kuzum bizim kız birinci sınıfa gidiyor bu hafta öğretmen covit olmuş haftaya baslicak küçüğü evde zaten 3 yaşında seneye belki veririm.Tatil mi okullar.?
Afiyet olsun canım
Seninkiler de küçük galiba okula gitmiyorlar değil mi?Çocuklar çok sıkıldı sorma canım bizde öyle.
Afiyet olsun kuzum
tek tek foto çekmiş bu nasıl bir özen nasıl bir çalışkanlıktır canım kaptanım vallahi bravo.. Bayıldım menülerine.. Afiyet bal şeker olsun.
ben varımOlur canım isternirse yaparız.
Bana herşey uyar başkan yeter ki motivasyon olsunEee nedersinderseniz eslesme yapicam
Duygusal açlık kitabın adı tatlım.Boya bak maşallah
Duygusal açlık diye kitap var kuzu
Yemeğimi yiyim atarım sana
Biz birbirimizi buradan teselli ederiz GökyüzümGeneli öyledir![]()
Afiyet olsun tatlım