- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 83.029
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #8.721
Nedemek motive olalim yeter canim çok sıkmak bize eksi getirmez
Yok yok abartmıcam . 1 haftamı çöpe atamamSen yediğinin kalorisini hesapla en iyisi
İşi vardır
Şuan açlıktan tansiyon düşüyor gelsede yemek yesek diyorumKalsın kalsın canım kocam yazık
Oyssss işte böyleYok yok abartmıcam . 1 haftamı çöpe atamam
Gelme orda yat deŞuan açlıktan tansiyon düşüyor gelsede yemek yesek diyorum
Hala meyve alimmi diyor
Cildircam
SayenizdeOyssss işte böyle
yazık ya sus al gel de işteŞuan açlıktan tansiyon düşüyor gelsede yemek yesek diyorum
Hala meyve alimmi diyor
Cildircam
Erir biterimGelme orda yat de
Beni bıraktın başkasını buldunErir biterim
Kurtulmak istiyon sen bendenvay zalim
Çok ormantiktiryazık ya sus al gel de işte
HayirBeni bıraktın başkasını buldun
Canım benim senin sayende sen istemeseydin olmazdıSayenizde
Boya bak maşallahMerhabalar
Ben Gözde. 31 yaşındayım evliyim öğretmenim. Kilo vermekle büyük sınavım var şu aralar. Çocuk düşünüyoruz onun öncesinde biraz vermek istiyorum açıkçası. 83 kiloyum 1,76 boyundayım. 70 kiloya düşmek istiyorum 2-3 ay gibi bir sürede artık ne kadar mümkünse. Ancak evde yalnız olduğum zamanlarda duygusal yeme denilen bir olayım var bir türlü aşamadım. Oysa yıllar evvel 120 kilo olmuştum evlenmeden önce 70 kiloydum şimdi o iradeyi bir türlü tekrar gösteremedim. Spor yapmak eziyet gibi geliyor. Boğa burcuyum yükselen başak. Boğa ve yemek arasındaki ilişki üzerine fikri olanlar aslında mevzuyu anlamıştır. Ne yesem yaramıyor öyle bir bahanem asla yok ben boşluğumu yemekle süslemeye bayılıyorum bence :) Durum bu kızlar umutsuz vakadan hallice bir vakayım :) Her türlü destek olurum başkasına destek olmak konusunda çok daha iyiyim. İnsan kendisine yardımcı olamayan bir varlık bence...
İnşallahCanım benim senin sayende sen istemeseydin olmazdıilk önce senin aZmini tebrik ederim çok güzel başladın devami da gelecek inşallah
Geneli öyledirÇok ormantiktir
Çile cektirmeyi sever
Göreceğine inanıyorum ben yaİnşallahyarın eksi görürsem motivasyon tavan yapacak
vallahi çok sevinirim konuyu bayağı okudum. Burada disipline olabilirim başkalarıyla başarma arzum artıyor.Boya bak maşallah
Duygusal açlık diye kitap var kuzu
Yemeğimi yiyim atarım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?