- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #8.681
Bogazinmi delikGeçtiğimiz ramazan bunun ve diyetin sayesinde 9 kilo verdim 1 aydatabi.boğaz delik olunca geri geldi
![]()
![Eek! :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bogazinmi delikGeçtiğimiz ramazan bunun ve diyetin sayesinde 9 kilo verdim 1 aydatabi.boğaz delik olunca geri geldi
![]()
Derin bi kuyuBogazinmi delik![]()
Heee anladim okDerin bi kuyu![]()
Teşekkür ederim inşAllah
Memnun oldum . Tabi yarın tartılıp atarım . Tamamdır bir sorum olursa yazarımjtaime020626 hosgeldin canim aramiza ben filiz
Yarin kilo bildirimini sabah atarsan senide listeye ekleyim olurmu her aksam menunu yazarsan azda aktif olursan sorun yok hepimiz burdayiz zaten herkes aktif bisey olursa yaz lutfen cevaplar kizlar![]()
Merhaba canım yok niyet etmicem kaldığım yerden devam . Yani seviyeleri biliyorsun harfiyen uyman lazım . Bende maksimum olanı elimden geldiğince yapacam İnşAllah. Benim yaşım 27 di.Bacakların nasıl oldu abla
Hosbuldum balım
Selam canım hatırladım seni hoşgeldinben de bizmak zorunda kaldım hasta oldum yeni atlattım sen tekrar niyet mi edeceksin yoksa kaldığın yerden bozmamış gibi devam mı edeceksin
Allah bağışlasın güç kuvvet versin hepsi küçükse booolll sabır versin
benim de iki kızım var 6,5 3,5 yaşlarındalar ikisi bir orduya bedel
![]()
Hoşbuldum canımHoşgeldin aramıza canım![]()
Sen acaba Adana Hatay g.Antep tarafında mısın ? Öyle tahmin ediyorum.Eline sağlık tatlım
Ispanağı bizde bulgurla pişirirler
Lepe derler adına
Ben bulgur yerine karabuğday katıyorum
Sizinkide pancar otlusu sanırım
3ünden biri evetTeşekkür ederim inşAllah
Memnun oldum . Tabi yarın tartılıp atarım . Tamamdır bir sorum olursa yazarım
Merhaba canım yok niyet etmicem kaldığım yerden devam . Yani seviyeleri biliyorsun harfiyen uyman lazım . Bende maksimum olanı elimden geldiğince yapacam İnşAllah. Benim yaşım 27 di.
1 ci oğlan 7 yaş olacak
2.ci oğlan 5 yaş oldu
3.cü kız 4 yaş olacak .
4.cü oğlan yeni dogduevlendiğimden berli hamileyim
Rabbim hepimize sabır versin valla zor çok zor . Son 2 çocuk korunur şekilde oldu . Kızım hap ile ufaklık spiral ile .
hepsi bana denk geldi .
Hoşbuldum canım
Sen acaba Adana Hatay g.Antep tarafında mısın ? Öyle tahmin ediyorum.![]()
Masallah 4tane Rabbim bagislasin canım benimde 3tane 20 15 3Teşekkür ederim inşAllah
Memnun oldum . Tabi yarın tartılıp atarım . Tamamdır bir sorum olursa yazarım
Merhaba canım yok niyet etmicem kaldığım yerden devam . Yani seviyeleri biliyorsun harfiyen uyman lazım . Bende maksimum olanı elimden geldiğince yapacam İnşAllah. Benim yaşım 27 di.
1 ci oğlan 7 yaş olacak
2.ci oğlan 5 yaş oldu
3.cü kız 4 yaş olacak .
4.cü oğlan yeni dogduevlendiğimden berli hamileyim
Rabbim hepimize sabır versin valla zor çok zor . Son 2 çocuk korunur şekilde oldu . Kızım hap ile ufaklık spiral ile .
hepsi bana denk geldi .
Hoşbuldum canım
Sen acaba Adana Hatay g.Antep tarafında mısın ? Öyle tahmin ediyorum.![]()
Amin cümlemizinkini inşAllah. Sizinkiler büyük . En küçüğüde küçük şimdi nede kıymetlidir oMasallah 4tane Rabbim bagislasin canım benimde 3tane 20 15 3![]()
Amin canim hee valla benimkiler eşek kadar oldular derken 1tane daha cimcime geldi büyük kizim ortanca oglum minikte kizAmin cümlemizinkini inşAllah. Sizinkiler büyük . En küçüğüde küçük şimdi nede kıymetlidir o![]()
Gücümüze güç katmaya gelMerhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Üye kabul ediyor musunuz? Güçlerimizi birleştirmeye çok ihtiyacım var tek başıma bir türlü o motivasyonu sağlayamıyorum. Help pls :)
Tabiki katilabilirsin canim kendinden bahsedermisin birazMerhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Üye kabul ediyor musunuz? Güçlerimizi birleştirmeye çok ihtiyacım var tek başıma bir türlü o motivasyonu sağlayamıyorum. Help pls :)
Hee onu bende yapiyorumverdiğimi yutar. Yok demz
Hadi hayırlısı acarken grubu biraz tereddütüm vardi kızların istedigi uzeri actim ama iykide acmisimÇoğalıyoruzzz![]()
Ceza verdim bende bişey atmıyom içineHee onu bende yapiyorum![]()
Çok iyi olduHadi hayırlısı acarken grubu biraz tereddütüm vardi kızların istedigi uzeri actim ama iykide acmisim![]()
Bende yarin guzel bir kahvalti yapicam kismetseCeza verdim bende bişey atmıyom içineyarın sonucu görürüz