Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
jtaime020626 jtaime020626 tekrar aramıza hoşgeldin canım 🤗 umarım istediğin hedefi bir an önce görürsün :KK68::KK68::KK68:
Teşekkür ederim inşAllah 🤩
jtaime020626 jtaime020626 hosgeldin canim aramiza ben filiz🥰
Yarin kilo bildirimini sabah atarsan senide listeye ekleyim olurmu her aksam menunu yazarsan azda aktif olursan sorun yok hepimiz burdayiz zaten herkes aktif bisey olursa yaz lutfen cevaplar kizlar🥰
Memnun oldum . Tabi yarın tartılıp atarım . Tamamdır bir sorum olursa yazarım ☺️
Bacakların nasıl oldu abla🤗

Hosbuldum balım 😍

Selam canım hatırladım seni hoşgeldin 😘 ben de bizmak zorunda kaldım hasta oldum yeni atlattım sen tekrar niyet mi edeceksin yoksa kaldığın yerden bozmamış gibi devam mı edeceksin🤗 Allah bağışlasın güç kuvvet versin hepsi küçükse booolll sabır versin😀 benim de iki kızım var 6,5 3,5 yaşlarındalar ikisi bir orduya bedel🤣
Merhaba canım yok niyet etmicem kaldığım yerden devam . Yani seviyeleri biliyorsun harfiyen uyman lazım . Bende maksimum olanı elimden geldiğince yapacam İnşAllah. Benim yaşım 27 di.
1 ci oğlan 7 yaş olacak
2.ci oğlan 5 yaş oldu
3.cü kız 4 yaş olacak .
4.cü oğlan yeni dogdu 😅 evlendiğimden berli hamileyim 😅Rabbim hepimize sabır versin valla zor çok zor . Son 2 çocuk korunur şekilde oldu . Kızım hap ile ufaklık spiral ile . 😅 hepsi bana denk geldi .
Hoşgeldin aramıza canım ❤️
Hoşbuldum canım 🥰
Eline sağlık tatlım 😍
Ispanağı bizde bulgurla pişirirler
Lepe derler adına
Ben bulgur yerine karabuğday katıyorum
Sizinkide pancar otlusu sanırım
Sen acaba Adana Hatay g.Antep tarafında mısın ? Öyle tahmin ediyorum. 😉

Memnun oldum . Tabi yarın tartılıp atarım . Tamamdır bir sorum olursa yazarım ☺️

Merhaba canım yok niyet etmicem kaldığım yerden devam . Yani seviyeleri biliyorsun harfiyen uyman lazım . Bende maksimum olanı elimden geldiğince yapacam İnşAllah. Benim yaşım 27 di.
1 ci oğlan 7 yaş olacak
2.ci oğlan 5 yaş oldu
3.cü kız 4 yaş olacak .
4.cü oğlan yeni dogdu 😅 evlendiğimden berli hamileyim 😅Rabbim hepimize sabır versin valla zor çok zor . Son 2 çocuk korunur şekilde oldu . Kızım hap ile ufaklık spiral ile . 😅 hepsi bana denk geldi .

Hoşbuldum canım 🥰

3ünden biri evet 🤣🥰
Tebrik ediyorum tatlım 🤭😆😍

1 ci oğlan 7 yaş olacak
2.ci oğlan 5 yaş oldu
3.cü kız 4 yaş olacak .

Hoşbuldum canım 🥰

Masallah 4tane Rabbim bagislasin canım benimde 3tane 20 15 3🥰

Amin cümlemizinkini inşAllah. Sizinkiler büyük . En küçüğüde küçük şimdi nede kıymetlidir o 😍🥰
Amin canim hee valla benimkiler eşek kadar oldular derken 1tane daha cimcime geldi büyük kizim ortanca oglum minikte kiz🤭

Merhaba kızlar ben de aranıza katılabilir miyim? Üye kabul ediyor musunuz? Güçlerimizi birleştirmeye çok ihtiyacım var tek başıma bir türlü o motivasyonu sağlayamıyorum. Help pls :)
Tabiki katilabilirsin canim kendinden bahsedermisin biraz🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back