- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.901
Bide yazım yarım geldi düzenledim onu gormedinmi kaptanımAyrılıyormusun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide yazım yarım geldi düzenledim onu gormedinmi kaptanımAyrılıyormusun![]()
Ooo gizli sapikmı o da neYoo kovsanda gitmem gizli sapiginiz olurum gelir okur çıkarımyazamasamda
Simdi gördumBide yazım yarım geldi düzenledim onu gormedinmi kaptanım![]()
Tabi sana gizli sapik sökmez sen kim var kim yok goruyon ayrıcalıklı pro seniOoo gizli sapikmı o da ne![]()
Bana bakma sen kimin kaç bok mıçtığını bilirimTabi sana gizli sapik sökmez sen kim var kim yok goruyon ayrıcalıklı pro seni![]()
Anan ordami ananYün döşek yorgan işleri her yer kıl tüy bu işlerin içinden nasıl cikicaz bilmem ben kalkiyom ikindiyi kılıp yün yikicam yarın sabah serip çırpmak için![]()
Anam burda tabi ben kendim yapamamki bır keresinde yorgan yaptım oğluma sanırsın döşekAnan ordami anan
Kolay gelsin
Allah seniAnam burda tabi ben kendim yapamamki bır keresinde yorgan yaptım oğluma sanırsın döşek![]()
Cookk
EsmiiyyoooBurasida sıcak caminin bahcesi bile esmiyor![]()
Ya görünmemek için pro olursanTabi sana gizli sapik sökmez sen kim var kim yok goruyon ayrıcalıklı pro seni![]()
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah 1 dilim tahin pekmez ekmek sütlü nescafe
Ara 4 yk yoğurt 1 bahçe elması
Ara 10 fındık 3 bitter
Akşam 7 yk taze fasülye yağsız salata 1 dilim ekmek 2 tane biskrem![]()
Geçen köy pazarından aldık ekşi mayhoş çok güzelAfiyet olsun canım
Bahce elması nasilki
Sen diyetisyene yarinmi gitcen
Bizim ki tarla elmasiGeçen köy pazarından aldık ekşi mayhoş çok güzel
Evet inşallah yarın![]()
Yaaa ooooo o zmn sende tarla elması yazBizim ki tarla elmasi![]()
PekiYaaa ooooo o zmn sende tarla elması yazmarket elması büyük ya bi de sezon değil ondan bahçe elması didim
![]()