• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herseye de bir yorumları var 😅😅😅😅 benim annem de böyle bi yaptıgımı begenmez bir seyi vardır eleştirisi

Yorum yapma sadece ye deseydin içinden 😂😂😂😂

Bnmki de hiç bu güne kadar beğenmedi hep kusurlu olur yaptığım başkaları bayıla bayıla yer ona göre bişi hep eksik 😶😶
Bunların hepsi aynı modeller sanırım🤣
Rabbim başımızdan eksik etmesin onları❤️
Büyük iyi küçük kötü😪 yutkunamıyo yavrum. Seli akıyo yemek yiyemiyo. Dudakları dili damağı boğazı hep yara
Geçmiş olsun❤️
Oğluma haftaya Çarşamba günü randevu aldım ameliyat için hani ne dicek doktor çok korkuyorum ama küçükken olsun diyorum büyüdükçe zor olur 😑😑😑
Rabbim şifa versin inşallah ❤️ korkma bişey olmaz🥰

Bunların hepsi aynı modeller sanırım🤣
Rabbim başımızdan eksik etmesin onları❤️

Geçmiş olsun❤️

Rabbim şifa versin inşallah ❤️ korkma bişey olmaz🥰
Amin inşallah 🤲🏻 bir de eleştirileri olmasa iyi insanlar 😆😍

Kizlar nasılsınız bu ara çok ugrayamiyorum ama hergun tartiliyorum 😁 dün 70 .45 idim bugün 70 80 im neden oldu bilmem bakalım yarın ne çıkacak civcivmi kusmu 🤣🤣 tabiki yılmadım devam ediyorum ısrar ve inatla diyetime
E Elif_Eylul
Sabah
Peynir zeytin
Domates
Kavurma
Az reçel bir çk

Akşam
Semizotu yemeği bir kase salata karpuz
Yarın için sabırsızlık ama 69 hayal oldu gene bu hafta 70 direniyor vücut ee alıştı bir senedir 70 _75 git gel 🤪🤪

Kizlar nasılsınız bu ara çok ugrayamiyorum ama hergun tartiliyorum 😁 dün 70 .45 idim bugün 70 80 im neden oldu bilmem bakalım yarın ne çıkacak civcivmi kusmu 🤣🤣 tabiki yılmadım devam ediyorum ısrar ve inatla diyetime
E Elif_Eylul
Sabah
Peynir zeytin
Domates
Kavurma
Az reçel bir çk

Akşam
Semizotu yemeği bir kase salata karpuz
Yarın için sabırsızlık ama 69 hayal oldu gene bu hafta 70 direniyor vücut ee alıştı bir senedir 70 _75 git gel 🤪🤪
Afiyet olsun canım 🥰
Olsun 69 gormesende genede yılmadın yemedin çıkmadında 72 yada 73lere

Afiyet olsun canım 🥰
Olsun 69 gormesende genede yılmadın yemedin çıkmadında 72 yada 73lere
Hee hep cikiyodum bırakıp 70 i görüp🤣🤣 ama bu sefer olacak gibi bı 69 görsem gerisi gelecek inşallah 🤗hepsi sizin sayenizde yeminle🥰🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X