- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #85.861
Yaaa ne demezsin gözümde tutuyorlarKöyü özledin herhaldekv falam
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa ne demezsin gözümde tutuyorlarKöyü özledin herhaldekv falam
![]()
Aboooo kabahatli ben oldumBaharrim bahtirma sende![]()
Yaaa ne demezsin gözümde tutuyorlar![]()
Aboooo kabahatli ben oldum![]()
![]()
![]()
yaaa bilmez miyim canım
Tersinden mi kalktın acabaBugün her lafı tersine söylüyorum hayırdır inşallah![]()
Korkma canım ne ameliyatıOğluma haftaya Çarşamba günü randevu aldım ameliyat için hani ne dicek doktor çok korkuyorum ama küçükken olsun diyorum büyüdükçe zor olur![]()
Peygamber sünnetli doğdu canım ama normal sünnet olmayacak ameliyatla olcak biraz hastanede yatması da gerekebilir dedi önceki doktorKorkma canım ne ameliyatı
Rabb'im sifa eylesin hayırla saglıklı olun atlatın inşallahPeygamber sünnetli doğdu canım ama normal sünnet olmayacak ameliyatla olcak biraz hastanede yatması da gerekebilir dedi önceki doktor
Kolayca atlatın inşallahPeygamber sünnetli doğdu canım ama normal sünnet olmayacak ameliyatla olcak biraz hastanede yatması da gerekebilir dedi önceki doktor
Bisey olmaz Allahın izniylePeygamber sünnetli doğdu canım ama normal sünnet olmayacak ameliyatla olcak biraz hastanede yatması da gerekebilir dedi önceki doktor
Amin inşallah canımRabb'im sifa eylesin hayırla saglıklı olun atlatın inşallah![]()
inşallah canımKolayca atlatın inşallah![]()
İnşallah canımBisey olmaz Allahın izniyle![]()