Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ondanda olabilir ama cocuklardan cok vakit bulamıyorum telefonla uğrasmaya anca instagrama bakıyorum dedi gelmedi kendi bilir
Haklı canım çocuklar oldu mu kısıtlı kullanılıyor çoğu şey.

Küçüğümüz tam bi erkek cocugu tüm tehlikeli yaramazlıga dair ne varsa onda onun peşinde gezmekten aksam oluyo napsın Allah yardım etsin onada herkesede
Benim büyük kızım öyle sürekli kafa yaramazliga çalışır bu hafta da evde keşke okul olsaydı tam düzen oturuyor hop birşey çıkıyor.

Benim büyük kızım öyle sürekli kafa yaramazliga çalışır bu hafta da evde keşke okul olsaydı tam düzen oturuyor hop birşey çıkıyor.
Okulu neden yok ?
Bizimki küçük ama yaz tatilinden sonra vericem anaokuluna dedi gerekirse 2 sene gitsin baş edemiyorum artık kendine zarar vericek diyo

Merhaba canım evet niyet ettim 16 Şubat için .
Ama bugün bozmak zorunda kaldım . Anlican can simidimi kaybettim gemiden denize atladım . Maalesef .
Ben şöyle özet geçeyim geçen seneki Ocak ayında yapılan seviyelerden ve kt.den sonra ben hamile kaldım . Hemde hiç beklemiyorduk korunur şekilde .
Ve bu yetmedi birde 6 aylık doğum yaptım erken doğum oldu . Buda yetmedi 3 normal doğumdan sonra bu 4 cü acil sezeryan oldu . Sonra 3 ay küvez, hastanelere git gel . Hastaneden çıktık derken 10 gün evde kaldık tekrar hastaneye gittik benle bebek korona olduk . Bebeğim bayağı kötü oldu ama şimdi iyi çok şükür.
Ve ben artık çok yorgunum . Hrö psikolojik hem beden olarak .
Seviyelere niyet ettim evet ama dediğim gibi bugün bozdum . Çünkü artık baş dönmesi . Baya baya unutkanlık . Evde yangın çıkacak Birgün o derece .
O yüzden şuan erteliyorum seviyeleri ve kendi çapımda . Bir daha ki seviyelere kadar böyle ufak ufak kilo vermeye çalışacam . İnşeAllah .
Ve her gün yürüyüş yapamıyorum . Malum bebek küçük . Ve onca şeyden sonra başka türlü riske girmek istemiyorum.
Ama 16 şubattan bu yana 75.6 kilodan şuan 72.3 kilo oldum . Geri almam büyük ihtimal. Dikkat edeceğim inşAllah. Yine girerim motivasyon amaçlı .

Afiyet olsun canım.oh yansın yağlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…