Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
badem000 badem000 sen neler yedin gel buraya
p0201.gif
Ben mi :KK51:anlatayim filizcim kaptancım
Su an herkes uyudu .telefona bakma firsatim oldu.
2 tane kiz yegenim var.buyuk olan 12 yasinda.kek pogacaya merak salmislar.youtube dan kendi gibi cocuklarin videolarina bakip bakip birseyler yapiyorlar.hala şu var mi hala bu var mi.hazirlik yap,etrafi topla .e tabi tadina bak iltifat et...olsun bakalim.

Annemi desen tutabilene ask olsun.
Normalde benim Adam ve oglanlar yumurtaya bayildigi icin sabahlari hamurisi yapsa da yuzune bakan olmaz.ben yesem yesem 1 2 parca yerim.niye yaptin sekerin var gerwk yok derim .2 3 gun surunur.yaptigina da pisman olur.velhasili en son kalanj tavuklar yer. O yuzden annem yillar once bize hamurisi yapmaktan vazgecti.
Ama simdi....kareesim esi,2 kızi da var.... uyaniyoruz kabak mucveri,uyaniyoruz ayran lokması yok efendim cerkez boreği ,(cerkez degiliz arkadasindan ogrenmis),otlu borek,yaprak sarması,sigara boreği, ......bu iki adaş bizi mahvetti.(yegenimin adi babaannesinin adi).biri sabah biri ogleden sonra birseyler yapiyor.biz de ucu dan kiyindan..derkwn e tabi benim cocuklugumun lezzetleri.biraz ipin ucu kaciyor.

Aksam yemegi desenn 9.30 da yeniyor.

Ben napiim.oturmasan olmuyo,otursan bogazim durmuyo:bicak:bittim.
Kayinvalidem kendi de herkesle sofraya oturmaz.istahsizdir biraz.orda Ben tokum desen kimse garipsemez yani orda normal.
Kendi annemlerde sofraya oturmamak cok buyuk ayip. Bayaği sorunlu gibi olursun yani.yakinda oraya ,kayinvalidwme geceriz.orda duzene girerim insallah.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X