- 22 Şubat 2009
- 2.564
- 12.921
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #75.081
Vallaha gözüm aydın bu kadar akın olurmuyduki uykusuzluktan yorgunluktan mahvoldum şöyle sakın bir hayat hayaliyle bu güne geldimGözün aydin canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallaha gözüm aydın bu kadar akın olurmuyduki uykusuzluktan yorgunluktan mahvoldum şöyle sakın bir hayat hayaliyle bu güne geldimGözün aydin canim
Ben varım ben varım beni çıkarmada kaç kiloyum acep osu var işteBende yarin kim var kim yok listeden çıkartçam
Dinlenirsin artik canimVallaha gözüm aydın bu kadar akın olurmuyduki uykusuzluktan yorgunluktan mahvoldum şöyle sakın bir hayat hayaliyle bu güne geldim
Diyet topigi degil kilo alma topigine çevircez yarinBen varım ben varım beni çıkarmada kaç kiloyum acep osu var işte
NolduBittim bugün
Ooo helal beeTamamen kendime adapte olacağım
Beni cıkarmican dimiBende yarin kim var kim yok listeden çıkartçam
Bitmek bilmeyen visne yapmışlar
Noldu
Ooo helal bee
Beni cıkarmican dimi
Afiyet olsun canımBen bugün menümü yazayım daha değişmez zaten.
Sabah
Karatay tabağı
1 sb kefir
Öğlen
1 muz, 1 çb kefir, 1 avuç fıstık
Ara
1 avuç çekirdek, 4 kiraz
Akşam
Balık ızgara
Salata
Su 2.5 eder yatana kadar
Masallah bitmeyen aşure yapmışsınızHerkesssslerrrrr yedi o aşureyi ben yemedim. Yarın ödül niyetine yiyebilirim bence
Sağ ol kaptancımAfiyet olsun canım
Öyle bizde yemekler kazanda yapılır Koca tabaklarda yenir. Hepimizin kilo problemi vardırMasallah bitmeyen aşure yapmışsınız
Ohaaa kız ben gene 1 yada 2.ci gün yerim 3 4 5 hayatta yemem biseyiSağ ol kaptancım
Öyle bizde yemekler kazanda yapılır Koca tabaklarda yenir. Hepimizin kilo problemi vardır
Kadının işi her zaman daha agırBitmek bilmeyen visne yapmışlar
Adam sadece topluyor ben topla yıka posetle,
Recellik ayrı,kaynatmalik ayri
Valla canim baksana herkes izin istiyor tartilardan bile yarin şüpeliyim kimler tartilcak
Tamam sadece seni etiketlerimKadının işi her zaman daha agır
Vala ben tartılıcam o kesin dun yedim ama yine 16 saat aralıklı oruc yaptım hedefimi görmeden surdan suraya gitmiyorum
B BitterCikilata ha bu kızda mecbur Aamine Pandora27 hep beraber kafaları tokusturcazTamam sadece seni etiketlerim
Neye mecbur
Bn devamke nereye daha yol uzunBitmek bilmeyen visne yapmışlar
Adam sadece topluyor ben topla yıka posetle,
Recellik ayrı,kaynatmalik ayri
Valla canim baksana herkes izin istiyor tartilardan bile yarin şüpeliyim kimler tartilcak
Kendinde demişsin işte yola devam etmeye mecburNeye mecbur
Hee evet Fransız oldum ilk sonra çaktımKendinde demişsin işte yola devam etmeye mecbur