Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #74.641
Kaçtı oTamam hilal açsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçtı oTamam hilal açsin
Gideyim de mutfağı toplayim bu kadar sıkıcı yeter
Yok kız niye seyinden anlasın konuyu açanlar da garip valla bu hafta okuduğum tüm konular çok saçmaydıKavga eder banlanırız kız millet hep şeyinden anlıyor konu açtığına pişman ediyorlar
Tabi saçma konu açanlarda varda o ayrı
He bu hafta millet tam cozuttu bende çok saçma konular gördüm kız bizde arada kaynamayak durYok kız niye seyinden anlasın konuyu açanlar da garip valla bu hafta okuduğum tüm konular çok saçmaydı
He bu hafta millet tam cozuttu bende çok saçma konular gördüm kız bizde arada kaynamayak dur
Ay inşallah canım gece 2 gibi kalkıp altını açtım rahatsız oldu.bu iyiye işaret diye düşündüm vallahi çok zorluyor yaptıktan sonra söylüyor nasıl alışır bilmiyorumKuzu oyunlar oyna ilk kızımda çok Zorlandım ama şükür bitti ikincisi daha kolay oldu 3 günde öğrendi çok şükür. Ama sakın bir daha bez bağlama açmışsın artık başa sarmasin. Kaka için biz illa sifona basıp ailesinin yanına gittiler diyorduk Allah kolaylık versin inşallah.
Ay konu çok saçma yaBelli kahve içmediğin için acilmamissin aman konu be
Bitdi ablacığımHâlaaaa gecmiste bu kızan
Geçmiş olsun şifa olur inşallahE Elif_Eylul serum yemek kaloriden sayiliyor musuan acildeyim koca serum taktılar sabaha bitmez
Kiyamam sanaBitdi ablacığım
Gecmişler olsunBitdi ablacığım
Gene herkes kayıp
Ayyy bende yemeyi koydum
Masallah hic bir iş yapmadım aferin banaAyyy bende yemeyi koydum
Ben halı yıkıyorumGene herkes kayıp
Masallah hic bir iş yapmadım aferin bana
Valla onlineım ama şu kişisel gelişim kısmında verimli rutin diye bir topic var oraya daldım. Sahibesi harika bilgiler vermiş, sanırım 750 sayfa okuyacapımGene herkes kayıp
Ayy kolay gelsin bende plan yapıyorum yarına başlayım diyeBen halı yıkıyorum