- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #73.221
Bence normal olmus bugunTeşekkür ederim kaptancım çok yedim yine farkındayım. Azaltacağım yavaş yavaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence normal olmus bugunTeşekkür ederim kaptancım çok yedim yine farkındayım. Azaltacağım yavaş yavaş
Aynen canim valla sinir geliyor elinden bisey gelmiyor ya deliriyorsunÇocuklar hasta olunca zaten çok kötü oluyor ya hiç bir şey keyif vermiyor
Ay deme öyle bak şımarırımBence normal olmus bugun
Yav bu yıl da nasıl bir şeyse yazın bile hasta oluyorlar çocuklar fenalık geldiAynen canim valla sinir geliyor elinden bisey gelmiyor ya deliriyorsun
Şımarip yemeyesin kısırın devaminiAy deme öyle bak şımarırım
Sormaaa nereye gidiyozYav bu yıl da nasıl bir şeyse yazın bile hasta oluyorlar çocuklar fenalık geldi
Aaa tövbeeeeŞımarip yemeyesin kısırın devamini
Antibiyotik bebeleri bunlarSormaaa nereye gidiyoz
Tamam tamam bitti yemek saat 7buçuk olduAaa tövbeeee
Evet tamam ağızlar mühürlendi artıkTamam tamam bitti yemek saat 7buçuk oldu
Evet tamam ağızlar mühürlendi artık
Ruhumun,icimin daraldıgı sıkıldıgı bir günAnammm gene kimse yok bugun pazar degilmi
Ayyy benimde canımRuhumun,icimin daraldıgı sıkıldıgı bir gün
Niye böyle kiAyyy benimde canım
İcecek icmem ama yiyen tıpkısı ben
Ayy nebilim bu pazar dolunaydan kalma sanirimNiye böyle ki
İcecek icmem ama yiyen tıpkısı ben
sen de alıstın dolunayaAyy nebilim bu pazar dolunaydan kalma sanirim
sen de alıstın dolunaya
Ama cok sıkıcı hakikaten icime icime sıkılıyorum
sen de alıstın dolunaya
Ama cok sıkıcı hakikaten icime icime sıkılıyorum
EyvahhhhYa var ya şu regl muhabbeti açıldı tüm keyfim kaçtı Benim de canım sıkıldı bugün. Bir de üç dört gündür kasıklarım ağrıyor tövbelerrrrrr olsunnnnn. Şişkinlik de var acaba normal bir gecikme mi noluyor dedim bi İçim içimi yiyor şu an