- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #7.261
Şimdi inşallah daha çok artmazHe bize 560 gelmiş ben daha fazla bekliyordum arada kökledik çünkü
Anladım mekik dışında diğerlerini yapmaya çalışırım bendeTabiki basarırsin
Ben leslie yapıyorum o bana iyi geliyor
Mekik,squat yapıyorum iste bugun ip atlamaya basladim
Şimdi dedi petrol ve gaz fiyatları artacak diyor of ofŞimdi inşallah daha çok artmaz
Rabbim yardımcımız olsun tatlım
Tamam canım menü paylaşırım su içmeye başlamam lazım hiç su içmiyorumKuzu sadece menü paylaş spor yapıyorsan ya da yürüyüş beni etiket yap liste var Perşembe yenilenecekaktif ol ki daha çok hedefi gör
Bize de versinKocamın eczacı arkadaşı bağırsak temizleyici karışım göndermiş Perşembe iceyim cuma WC den bildiririm
Evet canım 2 litre su icmen lazım aslında daha fazla ama sen yavas yavaş arttır suyunuTamam canım menü paylaşırım su içmeye başlamam lazım hiç su içmiyorum
Burdayım canım ikizimsuyum
Tamam canım teşekkür ederimEvet canım 2 litre su icmen lazım aslında daha fazla ama sen yavas yavaş arttır suyunu
Bu kapıya vuran benim diğeri de eşim
Iyi geceler ikizimsuyumİyi akşamlar kızlar iyi geceler mi demeliyim yoksa
Şimdi inşallah daha çok artmaz
Rabbim yardımcımız olsun tatlım
İnşallah kızlar hiç iyi gitmiyoruz sonumuz hayır olsunŞimdi dedi petrol ve gaz fiyatları artacak diyor of of
Burdayım canım ikizimsuyum
Rica ederim canımTamam canım teşekkür ederim
İyi geceler deİyi akşamlar kızlar iyi geceler mi demeliyim yoksa
Bizim wcler ayrı kapıya vuran kızlarımBu kapıya vuran benim diğeri de eşim
Bizde de ayrı da kuzum eşim ameliyatlı olduğu için alaturcayi kullanamıyorBizim wcler ayrı kapıya vuran kızlarım
Bizde de ayrı da kuzum eşim ameliyatlı olduğu için alaturcayi kullanamıyoralafrangaya da bir giriyor 45 dk çıkmıyor ben de bu şekilde kapıları kırıyorum
İyi geceler canımIyi geceler kuzular Allah rahatlık versin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?