- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.821
Vlla hersey cok pahalandı ya nasıl olacak böyle ekmegı kaça alıyorsunuz bız ızmırde 4 bucuga alıyorduk bugun eşim fethıyede 5lıraya aldıEn ucuzu 7 lira
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vlla hersey cok pahalandı ya nasıl olacak böyle ekmegı kaça alıyorsunuz bız ızmırde 4 bucuga alıyorduk bugun eşim fethıyede 5lıraya aldıEn ucuzu 7 lira
Ayy bunu anlayamazdım ama dkdjdjdjM Mavi Menekse buna kuş dıyıruz bız lakabı KUŞ onun sarı kuş zengın dıyorum ona
Yenı yenı çösersın mesela şırfıntı dıye kıme diyoruz bil bakalımAyy bunu anlayamazdım ama dkdjdjdj
Tövbe yarabbim İlk sayfaya sözlük koyalım lütfen bilmediğimiz kelimelere oradan bakarızYenı yenı çösersın mesela şırfıntı dıye kıme diyoruz bil bakalım
Hahhhaa kaptanellam E Elif_Eylul mapsak koysak mıTövbe yarabbim İlk sayfaya sözlük koyalım lütfen bilmediğimiz kelimelere oradan bakarız
Yeni gelenler için lazımHahhhaa kaptanellam E Elif_Eylul mapsak koysak mı
Bana ne diyorlar bil hadıYeni gelenler için lazım
Neymiş neymişBana ne diyorlar bil hadı
Deneme tahtası nerdeyse her dıyetı denedimNeymiş neymiş
Doymadım doyamadım sevmelere hergun yesem yerim bıkmadımCipsıye de doymadın haaa len geçen alalım dedık 10lıradan aşşagı yok
Hee aynen öyleCips için kurşun atar kurşun yeriz diyorsun
sasırtma biziiAma yaaaaa
Gidip de pringles almıyoz herhalde haaftada bir kerecik nolcakBızım kuş zengo demekkkı
Valla anlamadım
Yav ne zengini Allahım zengin olsam oturup kpss calısır mıyım sence keyfime bakarımM Mavi Menekse buna kuş dıyıruz bız lakabı KUŞ onun sarı kuş zengın dıyorum ona
Böyle böyle tam 14 kilo verdımDeneme tahtası nerdeyse her dıyetı denedim
Bu seferde alıntı alıp yazmaşşınDoymadım doyamadım sevmelere hergun yesem yerim bıkmadım
Hee aynen öyle
Yazdım hepsini parmagım degdi gittiler bir andaBu seferde alıntı alıp yazmaşşın
Ahahshsh iyi diyetleri sana sorarız o zaman bunu öğrendiğim iyi olduDeneme tahtası nerdeyse her dıyetı denedim
28di sanırım burda ben cips cok yemem ayda yılda birPringles 20 küsür lira olmuş yav o da bir şey mi
Tamam siz yazin ben ekleyimHahhhaa kaptanellam E Elif_Eylul mapsak koysak mı
28 miiii tövbeler olsun28di sanırım burda ben cips cok yemem ayda yılda bir
Tamam siz yazin ben ekleyim
Ayy çok güzel yaa maşallah sana ifle mi başardın hepsini?İbrelerim yanasıyor yesile son 2 kilo
Hayır canım if yi son 1 ya da 2 haftadır yapıyorum kilom varken denemiştim ama dayanamamıstım kilo azaldıkca daha kolaylastı hersey28 miiii tövbeler olsun
Ayy çok güzel yaa maşallah sana ifle mi başardın hepsini?
Bi kere motive olunca işte yöntem ne olursa olsun gidiyor. Sen de yakalamışsın onuHayır canım if yi son 1 ya da 2 haftadır yapıyorum kilom varken denemiştim ama dayanamamıstım kilo azaldıkca daha kolaylastı hersey
Önceleri biraz adım yarısında güzel verdim biraz da yediklerime yapabildigim kadar dikkat ederek