- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.721
Aynen canım kahve iç biraz tok tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım kahve iç biraz tok tutar
Mecburen canım esimle yemek yiyorum sevmez tek yemeyi ona ayak uydurmak icin böyle yaptım zaten bu aralar biraz sıkıldı diyet mevzumdan idare ediyorumSen geç başlıyorsun ondan geç bitiyor
EksiiiSizce dünkü keklerden sonra artimiyim eksimiyim
EksiSizce dünkü keklerden sonra artimiyim eksimiyim
—————————Sizce dünkü keklerden sonra artimiyim eksimiyim
Öyle yap bari bişey demesin o yokken aç dolaş onun yanında da gömulMecburen canım esimle yemek yiyorum sevmez tek yemeyi ona ayak uydurmak icin böyle yaptım zaten bu aralar biraz sıkıldı diyet mevzumdan idare ediyorum
Afiyet olsun canımGidim de kayfaltı yapım 🌶
TebriklerEksiii
Sen daha şüphelisin
Tebrikler—————————
Ozaman sen hep kek yeTebrikler
Sen daha şüphelisin
Tebrikler
Yerim bak son kararın mı dünkü kekten daha var gider çikolata da alıp koyarım üstüne gömerimOzaman sen hep kek ye
Yerim bak son kararın mı dünkü kekten daha var gider çikolata da alıp koyarım üstüne gömerim
Bunu evet olarak algılıyorum veee
Hee vala öyle yapıyorum gibiÖyle yap bari bişey demesin o yokken aç dolaş onun yanında da gömul
Tebrikler
Sen daha şüphelisin
Tebrikler
Umarım öyle birşey yapmazsınBunu evet olarak algılıyorum veee
NeeeBunu evet olarak algılıyorum veee
Yok bu son 4 kardeşizBaşka kardeşin bekar var mı varsa biraz ara verip everin
Bizdede aynı.İyi bari canım kendiniz hazırlıyorsunuz sandım çok zor olur bizimde hazır yemek getirirler servisciler sofralarını kurarlar servisi kendileri yaparlar toplar giderler sonra kolay oluyor