- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.641
Heee yüz ifadesini unutmuyorumKafaya aklar bile düşmuştür garibin 40 gün 40 gece olunca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heee yüz ifadesini unutmuyorumKafaya aklar bile düşmuştür garibin 40 gün 40 gece olunca
Seni 40 günde yaşlandırdılar
Pazartesi son demi
Kız senin ruhun genç yaşlansan ne olur
Bitmedi miPazartesi son demi
Yok ayın 20 de olacak son galiba pazartesiye dek geliyorBitmedi mi
İvitPazartesi son demi
Genç değilde deli daha uygun geliyorKız senin ruhun genç yaşlansan ne olur
Hele şükür sen bu hafta sonu yataktan çıkma dinlen bol bolİvit
Genç değilde deli daha uygun geliyor
Allah gelinle damada sabır versin bitmiyor düğünHele şükür sen bu hafta sonu yataktan çıkma dinlen bol bol
Kaç gündür evdeyim dinleniyorumHele şükür sen bu hafta sonu yataktan çıkma dinlen bol bol
Kız bizim adetler gelin alma günü gelini aldıktan sonra damadı gezmeye götürürler akşama kadar eşim diyor arkadaşlar takılmış geç gitcez diye diyo ben demişim hiç bir yere gelmem beni götürün eve nereye giderseniz gidinAllah gelinle damada sabır versin bitmiyor düğün
Oh oh dinlenKaç gündür evdeyim dinleniyorum
Amaninnn bizde yok düğün sonu eveKız bizim adetler gelin alma günü gelini aldıktan sonra damadı gezmeye götürürler akşama kadar eşim diyor arkadaşlar takılmış geç gitcez diye diyo ben demişim hiç bir yere gelmem beni götürün eve nereye giderseniz gidin
Yok canım aşçı var.Oh oh dinlen
Yemeği kendiniz mi hazırlıyorsunuz
Başka kardeşin bekar var mı varsa biraz ara verip everinYok canım aşçı var.
Gidip gezdi de hemen geri geldiAmaninnn bizde yok düğün sonu eve
Gidip gezeydi nolcak
İyi bari canım kendiniz hazırlıyorsunuz sandım çok zor olur bizimde hazır yemek getirirler servisciler sofralarını kurarlar servisi kendileri yaparlar toplar giderler sonra kolay oluyorYok canım aşçı var.