- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #72.581
Bnde bılıyore o bekllemelerı o sıra da gelen uyku da cok tatlı oluyoree dimiiYok be yuhum gelirrr gelip yemek yiycek mecbur bekliyore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde bılıyore o bekllemelerı o sıra da gelen uyku da cok tatlı oluyoree dimiiYok be yuhum gelirrr gelip yemek yiycek mecbur bekliyore
Hm hayırlısı olsun canım tatile gitmişsininiz gibi düşününHayır canım oteldeyik eşim dönüş gıdecek bulamadı yarı. Bakacax artıkım
Aynen öyle valla yarım saatte gelcem sofra hazır olsun açım diyor vakit geçince hiç sevmiyorum iş falan yapmayıBnde bılıyore o bekllemelerı o sıra da gelen uyku da cok tatlı oluyoree dimii
Evet Muğla cennet gıbı saten cok güzelHm hayırlısı olsun canım tatile gitmişsininiz gibi düşünün
Ayyy bende yaa cok zoruma gıder benım deAynen öyle valla yarım saatte gelcem sofra hazır olsun açım diyor vakit geçince hiç sevmiyorum iş falan yapmayı
Tadını çıkar iyi gezmeler canımEvet Muğla cennet gıbı saten cok güzel
Ayyy bende yaa cok zoruma gıder benım de
Sagol tatlımTadını çıkar iyi gezmeler canım
Bnmde yürüyüşüm çoğunluk ittirmeli gerçi bnm daha hafif amaYaz kızım ordan itirmeli yürüme
Ne güzel terlemişsindir bazen eşim elimden alıyor arabayı kızıyorum bırak Bn sürerim böyle daha zorlu yürüyüş oluyor diye20 kg ittirmeli yürüyüşüm bitti geldim 10.565 adım M MissHayaLet
Yok kız denemeSenın ıcın deneyım bitterim senı mı kıracam
Bilmem ne olmuşEeee ne olmus
Güünooo