- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Hoşgeldin aramızaBen 37 yaşındayım ismim elif Sakarya'da oturuyorum 3 tane evladım var ,evdeyim çalışmıyorum bukadar sanirim
Bende 36 yaşındayım 18 yaşında bir kız annesiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin aramızaBen 37 yaşındayım ismim elif Sakarya'da oturuyorum 3 tane evladım var ,evdeyim çalışmıyorum bukadar sanirim
Bende koyde yasiyorum ama kızimdan dolayı yüruyemiyorum birde cok arkadas yok burda yani yürumek içinBen köyde oturduğum için genelde 10.000 adım atıyorum ama extra günlük hareketlerde yapayım ne yapsak kar nihayetinde ama akşama çok yorgun düşüyorum daha bir senedir burdayiz tempolu yaşama alismacalardayim
Yaa biz uzun zamandir diyet günluklerindeydik,git geller yaşadık kizlarla kilo alip verme gibi, bazen aktif olamadik ev çocuk gibi,kizlarin istegi üzerine açtım sayfayi,isterseniz hergun farkli birisi hareket,artı spor yada yuruyüs yani adım atsinHaftanın birincisi günlük hareket belirliyordu dimi
Oh maşallah hoşbuldumHoşgeldin aramıza
Bende 36 yaşındayım 18 yaşında bir kız annesiyim
Bence düzenli bir program olmalı günlük yada haftalık başkası belirlerse olmaz diye düşünüyorum belirleyen en az 21 günlük paylaşsın bizde uyalım sonra başkası paylaşsınBende koyde yasiyorum ama kızimdan dolayı yüruyemiyorum birde cok arkadas yok burda yani yürumek için
Yaa biz uzun zamandir diyet günluklerindeydik,git geller yaşadık kizlarla kilo alip verme gibi, bazen aktif olamadik ev çocuk gibi,kizlarin istegi üzerine açtım sayfayi,isterseniz hergun farkli birisi hareket,artı spor yada yuruyüs yani adım atsin
Isterseniz her hafta 1kisi belirleyelim günlük hareket paylassin karar sizin
Çocukların kaç yaslarindalar canım benimkiler 16 ,12,ve 6 bizim burda inekleri koyunları olan bir teyzemiz var yani komşu ona gidiyoruz bahçemiz var oraya çıkıyoruz senin kiler daha küçükse tabi kış ayida çıkamazsın burda evler var ama birbirine bayağı uzak bin adım atıyoruz gidip gelene kadarBende koyde yasiyorum ama kızimdan dolayı yüruyemiyorum birde cok arkadas yok burda yani yürumek için
Yaa biz uzun zamandir diyet günluklerindeydik,git geller yaşadık kizlarla kilo alip verme gibi, bazen aktif olamadik ev çocuk gibi,kizlarin istegi üzerine açtım sayfayi,isterseniz hergun farkli birisi hareket,artı spor yada yuruyüs yani adım atsin
Isterseniz her hafta 1kisi belirleyelim günlük hareket paylassin karar sizin
Gecen sefer kardesim atti hergun hareket onlari yaptik,spor listeside yaptik puaniyla birlikteBence düzenli bir program olmalı günlük yada haftalık başkası belirlerse olmaz diye düşünüyorum belirleyen en az 21 günlük paylaşsın bizde uyalım sonra başkası paylaşsın
Benim adim filiz 38yaşindayim,büyük kızım 20yasinda hastanede hemsire,oglum 15 lise 2de,kizim 3yaşı aralikta bittiÇocukların kaç yaslarindalar canım benimkiler 16 ,12,ve 6 bizim burda inekleri koyunları olan bir teyzemiz var yani komşu ona gidiyoruz bahçemiz var oraya çıkıyoruz senin kiler daha küçükse tabi kış ayida çıkamazsın burda evler var ama birbirine bayağı uzak bin adım atıyoruz gidip gelene kadar
Düzenli bir program olsun yeter ben uyarımGecen sefer kardesim atti hergun hareket onlari yaptik,spor listeside yaptik puaniyla birlikte
Birde 21günluk misal mekik,squat gibi program vardi,hepbirlikte karar verelim dedik herkes fikrini soyleyince rahat ederim
Tamam canım yarın baslayalim ozaman kismetse,oruclu olunca söyleyin zorlamayin olurmuDüzenli bir program olsun yeter ben uyarım
Evet bizim burada öyle kar zamk gibi yapıştı hala var sabahları bumbuz oluyor heryer oh oh oh maşallah Allah bağışlasın hepimizin evlatlarınidaBenim adim filiz 38yaşindayim,büyük kızım 20yasinda hastanede hemsire,oglum 15 lise 2de,kizim 3yaşı aralikta bitti
Yazin yurüyordum arkadasla simdi çalıstiklari icin yoruluyorlar,bide kar yağdigi zaman kalkmak bilmiyor burdan,yuksek kesimde oturuyorum ben simdi daha yeni geldi hava kendine
Seninde guzelmis yaa mis gibi hava,ben bursada oturuyorum
Amin canim hepimizin evlatlarini Rabbim bağıslasinEvet bizim burada öyle kar zamk gibi yapıştı hala var sabahları bumbuz oluyor heryer oh oh oh maşallah Allah bağışlasın hepimizin evlatlarınida
AminAmin canim hepimizin evlatlarini Rabbim bağıslasin
Tamam canımTamam canım yarın baslayalim ozaman kismetse,oruclu olunca söyleyin zorlamayin olurmu
Tabiki canım hemen bakarımM MissHayaLet yarin günluk hareket belirlermisin
Merhaba bacımsu ben de tuğba 30 yaşındayım 31 de olabilir 2 kızım var büyük 6,5 küçük 3,5 yaşında ❤ İstanbuldayim aslen Samsunlu sonradan olma Trabzonluyum 8 yıllık evli ev hanımıyım üniye çalışıyorum arada kafama eserseBen 37 yaşındayım ismim elif Sakarya'da oturuyorum 3 tane evladım var ,evdeyim çalışmıyorum bukadar sanirim
InsaAllah canım insan istedikten sonra herseyi başarır ❤Hoşbuldum memnun oldum çok sıcak ortamınkız aranızda olmak benim için çok heyecan verici başarırız inşallah hep beraber
Cuma eksi gelirsem yerim az bişey kaptanımMuz severler icin bence güzel tarif
Eki Görüntüle 3004983
BekliyoreTabiki canım hemen bakarım
Çok memnun oldum Allah bağışlasın yavrularını canımMerhaba bacımsu ben de tuğba 30 yaşındayım 31 de olabilir 2 kızım var büyük 6,5 küçük 3,5 yaşında ❤ İstanbuldayim aslen Samsunlu sonradan olma Trabzonluyum 8 yıllık evli ev hanımıyım üniye çalışıyorum arada kafama eserse
InsaAllah canım insan istedikten sonra herseyi başarır ❤
Cuma eksi gelirsem yerim az bişey kaptanım
Eline sağlık kaptanım
İsim 11.2.2022 G. Kilo K. Kaybı H. Kilo E Elif_Eylul 77.1 0 70 @Li_zigi 68.3 0 60 @Noisy Girl 63.7 0 55 @Cay6 60.3 0 55 M MissHayaLet 60.7 0 55 sardunya1038 66.1 0 55
İlk önce seninle yaptık sonra kaptana söyledim not alsın diye yan yatma şimdi
Evet o benim
Savol
Baktim hemen not aldim tamam degisiyoz
Yaşa kaptanım sen iyiki varsın yoksa bu pishayalet inkar edip vazgeçecekti
Hoşgeldin canımOoo abla hayırlı olsun
42 sayfa geçmiş var
Olur canım yapalım fark etmez kaptan ne derse oM MissHayaLet kuzu şu 21 günlük spor vardı ya onu tekrar mı yapsak he ne dersiniz kızlar
Afiyet olsun canım11şubat menu
Sahur
1parca pide icine 1dilim peynir,5zeytin,1greyfurt,1bardak süt
Iftar
1kepce yüksük çorbası,2köfte,2kasik havuç salatasi
Turk kahvesi,2kare bitter
Afiyet olsun canım11.02.2022 Cuma
Saat 12 de
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 karper peynir
Çeyrek simit
Ara öğün 17 de
1 kupa az sütlü türk kahvesi
2 kuru incir
1 ceviz
Akşam 19.10 da
Eki Görüntüle 3004925
Pilav 2 kaşık kuru da 2 kaşık
1,5 lt su
2 fincan bitki çayı adımları yatarken atarım
Geldim kayinvalidemdeydim goruncemler geldi
Bende katılabilir miyim araniza
Aramıza hoşgeldin canımBen 37 yaşındayım ismim elif Sakarya'da oturuyorum 3 tane evladım var ,evdeyim çalışmıyorum bukadar sanirim
Bekliyore
Bakalim kac gun sürdürcez