Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yetisemedim sende yedin sanirim afiyet olsun canim🥰

Allah kabul etsin canim benimde zor gecti biraz bugun anca kahve ictim kendime geldim şükür🥰

Yaaaa amaaaa yaaaaa😈
Allah razı olsun canım amin İnşaAllah canım cumlemizinkini kabul etsin 🤲
İlk gün olduğu içindir canım alışınca sıkıntı olmaz sanada 😉

Ben 37 yaşındayım ismim elif Sakarya'da oturuyorum 3 tane evladım var ,evdeyim çalışmıyorum 😁bukadar sanirim
Hosgeldin tekrardan canim🥰
Bende filiz 38yasindayim,3cocugum var 2senedir buralardayim ev hanimıyim kizlarla uzun süredir tanısiyoruz sende gelirsen seviniriz

Hosgeldin tekrardan canim🥰
Bende filiz 38yasindayim,3cocugum var 2senedir buralardayim ev hanimıyim kizlarla uzun süredir tanısiyoruz sende gelirsen seviniriz
Hoşbuldum memnun oldum çok sıcak ortamınkız aranızda olmak benim için çok heyecan verici başarırız inşallah hep beraber 🥰🥰

Hoşbuldum memnun oldum çok sıcak ortamınkız aranızda olmak benim için çok heyecan verici başarırız inşallah hep beraber 🥰🥰
Yarin bildirim yaparmisin yada pazartesi günü 🥰
Ona göre ekleyim listeye senide🤩

Tamam bende bilmiyorum kilomu tartilmaya korkuyorum banada yarın sabah sürpriz olacak😂su bakalım hadi bismillah
Heyecanla bekliyoruz :KK68:
Yarin kismetse günluk hareketler paylasicaz hepbirlikte motive olarak veririz🤩

Heyecanla bekliyoruz :KK68:
Yarin kismetse günluk hareketler paylasicaz hepbirlikte motive olarak veririz🤩
Ben köyde oturduğum için genelde 10.000 adım atıyorum ama extra günlük hareketlerde yapayım ne yapsak kar nihayetinde ama akşama çok yorgun düşüyorum 😂daha bir senedir burdayiz tempolu yaşama alismacalardayim😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X