- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Abla ikili rakip mi olsak ne dersin hem hırs olur7kisiyiz cikolatayla birlikte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla ikili rakip mi olsak ne dersin hem hırs olur7kisiyiz cikolatayla birlikte
Olalim olur gelsin kizlarBir grup 3 lü olur
Allah razı olsun canım amin İnşaAllah canım cumlemizinkini kabul etsinBen yetisemedim sende yedin sanirim afiyet olsun canim
Allah kabul etsin canim benimde zor gecti biraz bugun anca kahve ictim kendime geldim şükür
Yaaaa amaaaa yaaaaa
Amin insaAllah canımAllah razı olsun canım amin İnşaAllah canım cumlemizinkini kabul etsin
İlk gün olduğu içindir canım alışınca sıkıntı olmaz sanada
Bana uyar ben günlük yapmaya başladım birlikte daha güzel olurM MissHayaLet kuzu şu 21 günlük spor vardı ya onu tekrar mı yapsak he ne dersiniz kızlar
Aynen canım kızlar toplaşsın hep beraber başlarız kızlar uyudu galibaBana uyar ben günlük yapmaya başladım birlikte daha güzel olur
Tabiki katılabilirsin canim kendini tanıtirmisin seni taniyalımBende katılabilir miyim araniza
Tabi ki Hosgeldin aramıza ❤Bende katılabilir miyim araniza
Hosgeldin tekrardan canimBen 37 yaşındayım ismim elif Sakarya'da oturuyorum 3 tane evladım var ,evdeyim çalışmıyorum bukadar sanirim
Hoşbuldum memnun oldum çok sıcak ortamınkız aranızda olmak benim için çok heyecan verici başarırız inşallah hep beraberHosgeldin tekrardan canim
Bende filiz 38yasindayim,3cocugum var 2senedir buralardayim ev hanimıyim kizlarla uzun süredir tanısiyoruz sende gelirsen seviniriz
Yarin bildirim yaparmisin yada pazartesi günüHoşbuldum memnun oldum çok sıcak ortamınkız aranızda olmak benim için çok heyecan verici başarırız inşallah hep beraber
Heyecanla bekliyoruzTamam bende bilmiyorum kilomu tartilmaya korkuyorum banada yarın sabah sürpriz olacaksu bakalım hadi bismillah
Ben köyde oturduğum için genelde 10.000 adım atıyorum ama extra günlük hareketlerde yapayım ne yapsak kar nihayetinde ama akşama çok yorgun düşüyorum daha bir senedir burdayiz tempolu yaşama alismacalardayimHeyecanla bekliyoruz
Yarin kismetse günluk hareketler paylasicaz hepbirlikte motive olarak veririz
Haftanın birincisi günlük hareket belirliyordu dimiM MissHayaLet yarin günluk hareket belirlermisin