- 25 Ağustos 2019
- 61.133
- 114.127
- 698
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.061
Ooo bide 2 tane sebzee bende kereviz etcektimde üşendim yaa kesmesi bile zorrZeytinyağlı pırasa ve zeytinyagli kereviz![]()
Şu salatasını etmek istiyorum acaba nasıl oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bide 2 tane sebzee bende kereviz etcektimde üşendim yaa kesmesi bile zorrZeytinyağlı pırasa ve zeytinyagli kereviz![]()
Güzel oluyor canım ince rende yap yoğurt ve ceviz ekle.Ooo bide 2 tane sebzee bende kereviz etcektimde üşendim yaa kesmesi bile zorr
Güle güle kullan canımDonlarım geldiii çok güzel pamuk gibi yımışacıkkk
Attım hemen makineye
Yapacağumm onu yarınn ederimmGüzel oluyor canım ince rende yap yoğurt ve ceviz ekle.
Hahahaha sagoll balımGüle güle kullan canım![]()
Aaaa cok guzel kesin yap ye canim hem A vitamini alirsinOoo bide 2 tane sebzee bende kereviz etcektimde üşendim yaa kesmesi bile zorr
Gule güle giy canimDonlarım geldiii çok güzel pamuk gibi yımışacıkkk
Attım hemen makineye
Canoomm yemeğini yapıp yiyordum ama sıkıldım bari salatasını yapıp yiyim dedimAaaa cok guzel kesin yap ye canim hem A vitamini alirsin
Sagoll canımmGule güle giy canim![]()
Esin bayram edecekZeytinyağlı pırasa ve zeytinyagli kereviz![]()
Ay keşke sebze yese canım o sürekli et, tavuk yerEsin bayram edecek![]()
Afiyet olsun kaptanım ablam
Iyiyim çok şükür kuzum ben bu hafta finito bonitoyum eledim kendimiSagol canim Kosturmacaya devamsen nasilsin diyet nasil gidiyor canim
Selam canim nasilsin![]()
Afiyet olsun canımSabah maydanoz detoxu
Ara şekersiz kahve
Öğlen tarçınlı elmalı yulaf lapası
Ara 2 çatal tahin helva
Akşama 1 tabak lahana yemeği 1 kase yoğurt
1 bardak şekersiz çay
2 çatal da pastadan alırım
20 dk plates
15 dk kol bacak popo direnç lastiği ile çalıştım
7000 adım
3 litre su
![]()
Sağol kaptanım . İyi mi listeAfiyet olsun canım![]()
Bence süpersin arada oyle seyler olurSağol kaptanım . İyi mi listeiyi gidiyom mu
Oohh vicdan azabı çekiyom. Normalde tatlıya aşşşırı düşkünümBence süpersin arada oyle seyler olur![]()