• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagol canim 🥰

Hayırlı olsun canım 🥰
Her gun her saat taryil moralin bozulsun🙄

Hee benimde dikkatimi cekti guzel yakismis🤩

Iyiyim canim sen nasilsin😇
Tüm günmü ictin
Ben de gelir gelmez biseyler yedim, banyoyu sildim. Papatya cayimla oturdum moladayim Yok bir kez yaptim bardagi da tam bitiremedim.🤢

Ben de gelir gelmez biseyler yedim, banyoyu sildim. Papatya cayimla oturdum moladayim Yok bir kez yaptim bardagi da tam bitiremedim.🤢
Aboooo nasil yaptinki canim ben severek iciyorum

Yarında kapuska ve ıspanağı pişirdim mi bir hafta dönüşümlü yerim artık 😂😂😂
Akşama bende de lahana var mantarlı😂😂 ilk defa yapcam . Sebzenin günahı yoktur diyerek sınır yok demi bunda. Yoksam pasta yaptırdılar zorla ellerime ağzıma kelepçe vurdum🙄

Akşama bende de lahana var mantarlı😂😂 ilk defa yapcam . Sebzenin günahı yoktur diyerek sınır yok demi bunda. Yoksam pasta yaptırdılar zorla ellerime ağzıma kelepçe vurdum🙄
Simdi pastayi kenara kaldir🤗
Sebze bir tabak yiyebilirsin salata ve yogurtla🙃

Ben suda cok beklettim ondan olabilir, daha dogrusu is guc derken unuttum.
Ben öyle yapmiyorum canim sütü kaynatiyorum icine saliyorum 10dk demleniyor,sonra alip icine tarcin atiyorum bence oyle dene

Mantarli lahana nasil oluyor merak ettim🤔Sebzeyi cok severim. Ellerinize saglik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back