- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.021
Naber kuzum kolay gelsinSelam kizlar oglana ders calistirdim bugun erken cikti okuldan ogretmen hastaymis birazdan kızı okuldan almaya gidecem![]()
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naber kuzum kolay gelsinSelam kizlar oglana ders calistirdim bugun erken cikti okuldan ogretmen hastaymis birazdan kızı okuldan almaya gidecem![]()
Sagol canim Kosturmacaya devamNaber kuzum kolay gelsin![]()
Selam canim nasilsinSelam canim![]()
Iyiyim seni sormaliSagol canim Kosturmacaya devamsen nasilsin diyet nasil gidiyor canim
Selam canim nasilsin![]()
Ben de gelir gelmez biseyler yedim, banyoyu sildim. Papatya cayimla oturdum moladayim Yok bir kez yaptim bardagi da tam bitiremedim.Sagol canim
Hayırlı olsun canım
Her gun her saat taryil moralin bozulsun
Hee benimde dikkatimi cekti guzel yakismis
Iyiyim canim sen nasilsin
Tüm günmü ictin
Aksama ne yaptiniz? Kuru fasulye var hala ama yemek istemiyorum.Iyiyim seni sormali
Sporumu yaptim simdi firina yemegi attim oturcam yogurt yicem sanirim![]()
Aboooo nasil yaptinki canim ben severek iciyorumBen de gelir gelmez biseyler yedim, banyoyu sildim. Papatya cayimla oturdum moladayim Yok bir kez yaptim bardagi da tam bitiremedim.![]()
Mantar corbasi var,pirasa,tavuklu patates,makarnaAksama ne yaptiniz? Kuru fasulye var hala ama yemek istemiyorum.Fena sisirdi beni.
Akşama zeytinyağlı pırasa, zeytinyağlı kereviz var bende ama dönüşümlü yicemAksama ne yaptiniz? Kuru fasulye var hala ama yemek istemiyorum.Fena sisirdi beni.
Akşama bende de lahana var mantarlıYarında kapuska ve ıspanağı pişirdim mi bir hafta dönüşümlü yerim artık![]()
Simdi pastayi kenara kaldirAkşama bende de lahana var mantarlıilk defa yapcam . Sebzenin günahı yoktur diyerek sınır yok demi bunda. Yoksam pasta yaptırdılar zorla ellerime ağzıma kelepçe vurdum
![]()
Ohhh gene sebzeler alinmisYarında kapuska ve ıspanağı pişirdim mi bir hafta dönüşümlü yerim artık![]()
Tamam kaptanSimdi pastayi kenara kaldir
Sebze bir tabak yiyebilirsin salata ve yogurtla![]()
1 2çatal al bari memen şismesinTamam kaptankalktı pasta kalktı . Ama bi barmak kremasından aldım caiz mi
![]()
Ben suda cok beklettim ondan olabilir, daha dogrusu is guc derken unuttum.Aboooo nasil yaptinki canim ben severek iciyorum
Ben tavuk corbasi yapmaya karar verdim.Mantar corbasi var,pirasa,tavuklu patates,makarna
Ben pirasa yemiyorum bide makarna![]()
Ben öyle yapmiyorum canim sütü kaynatiyorum icine saliyorum 10dk demleniyor,sonra alip icine tarcin atiyorum bence oyle deneBen suda cok beklettim ondan olabilir, daha dogrusu is guc derken unuttum.
Oh mis mis ,zeytinyagli bayilirim.Akşama zeytinyağlı pırasa, zeytinyağlı kereviz var bende ama dönüşümlü yicem![]()
Mantarli lahana nasil oluyor merak ettimAkşama bende de lahana var mantarlıilk defa yapcam . Sebzenin günahı yoktur diyerek sınır yok demi bunda. Yoksam pasta yaptırdılar zorla ellerime ağzıma kelepçe vurdum
![]()