Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagol canim

Hayırlı olsun canım
Her gun her saat taryil moralin bozulsun

Hee benimde dikkatimi cekti guzel yakismis

Iyiyim canim sen nasilsin
Tüm günmü ictin
Ben de gelir gelmez biseyler yedim, banyoyu sildim. Papatya cayimla oturdum moladayim Yok bir kez yaptim bardagi da tam bitiremedim.

Ben de gelir gelmez biseyler yedim, banyoyu sildim. Papatya cayimla oturdum moladayim Yok bir kez yaptim bardagi da tam bitiremedim.
Aboooo nasil yaptinki canim ben severek iciyorum

Yarında kapuska ve ıspanağı pişirdim mi bir hafta dönüşümlü yerim artık
Akşama bende de lahana var mantarlı ilk defa yapcam . Sebzenin günahı yoktur diyerek sınır yok demi bunda. Yoksam pasta yaptırdılar zorla ellerime ağzıma kelepçe vurdum

Akşama bende de lahana var mantarlı ilk defa yapcam . Sebzenin günahı yoktur diyerek sınır yok demi bunda. Yoksam pasta yaptırdılar zorla ellerime ağzıma kelepçe vurdum
Simdi pastayi kenara kaldir
Sebze bir tabak yiyebilirsin salata ve yogurtla

Ben suda cok beklettim ondan olabilir, daha dogrusu is guc derken unuttum.
Ben öyle yapmiyorum canim sütü kaynatiyorum icine saliyorum 10dk demleniyor,sonra alip icine tarcin atiyorum bence oyle dene

Mantarli lahana nasil oluyor merak ettimSebzeyi cok severim. Ellerinize saglik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…