- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #7.001
Bende gideyim dün aldığım sebzelerden yemek yapayim yarinlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KeskeeeeYapmadım dahada
Hee valla çıksam götururüm
Yok abla gitmedim ya vakit geçti bide dışarı soğuk gibi ondan ağır tuttum kendimi
Geçmiş olsun canım atlatır hemen inşallah kuzuYok be ne sporu hastaneden geldim Bebeyi uyuttum
Ne olmiyirOlmuyor işte olmuyor
Ben de yemek koydum ocağa geldimKolay gelsin kızlar ben tezgahın önüne geçtim geri gelip odaya oturdum
UnuttumNe olmiyir
Kuzu gün için de tartı cok oynar 2 kilo kadar o yüzden çıkman sağlıklı değil psikolojik olarak zayıflamıyorum moduna girebilirsin o yüzden en güzeli haftada 2 gün sabah aç karna kıyafetsiz tartılmakBacımdan tartı aldım ödünç pili yok dedi pil de aldım
Şimdi bana bişeyler deyin ki ben her gün her saat çıkmayayım o tartıya
Atarlar bizi manyadık diyeGel toplaşak kime yaziliyorsa yazalım
Bir rengi esirgemezler sanırım
Teşekkür ederim canımKolay gelsin çikom
Allah allah ne garip insanlar varya . Başına gelmeden anlamlyorlar.Çok zoorr çokk ve bu çevrem anlamıyo yok senin gibi hamileler hep yiyo sen nasıl yemiyosun diyolar apayrı moralimi bozuyolarr benimm zaten oyüzden evimdeyim hiçbiryere gitmek istemiyorum anneme bile
Hemende anladı.Tamamdir uslu duracağım
Diyetini yesinler afiyet olsunBende diyetteyiimmmmmm
1 dilim tambuğday ekmeği
1 dilim tuzlu peynir ve küçük küp gibi kaşar
2 çeri domates
1 küçük salata
5 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurtaaaaağğ
Ve sütt
Yalan abicim Happy yazmış zaten veremiyosun . Şişiriyorlar insanı.Aynennn yok dogurunca verirsin diyolar onu bende biliyorum yaniii şekerim sınırda diyorum mecburum diyorum başka birşey diyo canımı çok sıktı amnem falan yengem teyzem bise demez onlar aksine sağliklı beslen diyo diyenlerde dışardan geçen burda annemin kuzeni var oraya gittim çağırdı illede gell nese ben surahin varmı su içmem gerek kendini bukadsr şartlandırma diyo bana tövbeee abii su içicem en sağlıklısı yanii
İnşallahDedim günaydın birde extra kontrol tartım o paylaştım ben nabayim işler güçler hep koşuşturma neden yetişemiyorum Allah'ım bide misafirim patladı Cat kapı şimdi köfte yoguracam bu sene gene bizim köyde misafir rekoru benim olacak sanırım bana öyle diyorlar rekor üstüne rekor kiriyorum Allah misafirin yokluğunu göstermesin insallah
Ne koyacak?
Ne var peki? Yan gel yat osmanmı?Bugun adım yok spor yok yemek yok ben yok
Beni götürmezseniz darılırımUzaya mı gitcen beni de götür
Korktum bee deliiBimi talan etmişler
Bizde yaşlılar bekliyo hep bir koşuyorlar biz öyle kosamayiz
Afiyet olsun
Yaa geçmiş olsun kuzuya şifa olur inşallahBebe kabardı canım merak ettim nedenini enfeksiyon geçirmiş olabilir dedi antibiyotik iğne yaptı losyon verdi gönderdi.
Yok bi kere dönüştürsünGeri geri dönüştür ye gitsin
He bende mutfağa bakıp gelip oturdumKolay gelsin kızlar ben tezgahın önüne geçtim geri gelip odaya oturdum
Allah seniBen de yemek koydum ocağa geldim
Unuttum
Yok imkansız birşey istiyorsun hayırlı olsun tartınBacımdan tartı aldım ödünç pili yok dedi pil de aldım
Geldim geldim ,telefonu evde unutmusum.
Kuzu sen yeşil olmuşsun bende o bile yokAtarlar bizi manyadık diye
Teşekkür ederim canım
Allah allah ne garip insanlar varya . Başına gelmeden anlamlyorlar.
Hemende anladı.
Diyetini yesinler afiyet olsun
Yalan abicim Happy yazmış zaten veremiyosun . Şişiriyorlar insanı.
İnşallah
Ne koyacak?
Ne var peki? Yan gel yat osmanmı?
Beni götürmezseniz darılırım
Korktum bee delii
Afiyet olsun
Yaa geçmiş olsun kuzuya şifa olur inşallah
Yok bi kere dönüştürsün
He bende mutfağa bakıp gelip oturdum
Allah seni
Yok imkansız birşey istiyorsun hayırlı olsun tartın
Sagol canimEllerine sağlık canim
Çok güzel
Hayırlı olsun canımBacımdan tartı aldım ödünç pili yok dedi pil de aldım
Hee benimde dikkatimi cekti guzel yakismisBende yeşil oldum yemyeşil
Iyiyim canim sen nasilsinGeldim geldim ,telefonu evde unutmusum.
Ne var ne yok ahali?
Dun sütlü yesil cay yaptim ama ben de bulanti yapti.
Çıkma Guzum çıkma sen simdi hemen o tartinin üstünden sakince inBacımdan tartı aldım ödünç pili yok dedi pil de aldım
Kolay gelsin canımSelam kizlar oglana ders calistirdim bugun erken cikti okuldan ogretmen hastaymis birazdan kızı okuldan almaya gidecem
Sağol canımKolay gelsin canım
Bi ben sarı olamıyorumBende yeşil oldum yemyeşil
Selam canimSelam kizlar oglana ders calistirdim bugun erken cikti okuldan ogretmen hastaymis birazdan kızı okuldan almaya gidecem