- 22 Şubat 2009
- 2.564
- 12.921
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.701
Ne sandın kizimmmm kız çiko bizim takıma geç hele sen çok veriyon biz belki yatisa geçeriz bu haftaAbbbooooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sandın kizimmmm kız çiko bizim takıma geç hele sen çok veriyon biz belki yatisa geçeriz bu haftaAbbbooooo
Yesss o iş bizde canım sen merak etme tam motive devam inşallah
daha güzel işte yeni heves heyecan bilmişlik yok tam adapteBen yeni
Masallah ne güzelAyy oğlanın girdiği yarısmada ilk 3 belkide 1.cilik geliyormus ögretmeni demis
Yarın belli olcakmış insaAllah güzel haberler alırızMasallah ne güzel
No no no anladınız sizE
getirdim
Çünkü düşmanlar bize sataşmaz dargın olduklarından
Eyi yapmışın aferim
Ana kara listede bende varım
Aboo düşmanıma böyle beddua etmedim
Hay maşallah aslanimaAyy oğlanın girdiği yarısmada ilk 3 belkide 1.cilik geliyormus ögretmeni demis
No no no anladınız siz
Çünkü düşmanlar bize sataşmaz dargın olduklarından
Hay maşallah aslanima
Napiyim canım evdeyim koşturmaca devam suan oglusumu uyutuyorumDedim napiyon
Uyut uyut bide kahve yap kendineNapiyim canım evdeyim koşturmaca devam suan oglusumu uyutuyorum
Yok yaaa yapmam né zaman yapsam uyanıyor sipa geçen akşam uyuttuk eşim dedi yap bi kahve balkonda içelim (normalde icmez pek ) daha fincanı mutfaktan balkona çıkarmadan uyandıUyut uyut bide kahve yap kendine
Zaten hep öyle olur sanki anlarmis gibi dur annem kahve yapmaya gidiyor bende uyanayim yada aglayimYok yaaa yapmam né zaman yapsam uyanıyor sipa geçen akşam uyuttuk eşim dedi yap bi kahve balkonda içelim (normalde icmez pek ) daha fincanı mutfaktan balkona çıkarmadan uyandı
Afiyet olsun canımBugün yemegi erken yedim E Elif_Eylul
Sabah
Patatesli omlet
Domates salatalık roka
3 kupa çay
Akşam
1 kase Ezogelin corbası
1 tabak taze fasulye
Bolca yeşillikli salata
B BitterCikilata yazsana 3 kupa çaymıı diye
Afiyet olsun canımBnde yazayım menümü günü kapattım iştahım hıc yok dünden kalan
5sıkma mercımek köftesi kotu olmasın dıye yedım onu da ayran bır tanede salatalık E Elif_Eylul
Sağol canmAfiyet olsun canım