- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #69.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tartilip atıyorum ama az sonraK Klassklasik birtek sen kaldin
Hadi sen kaldin heleTartilip atıyorum ama az sonra
Geldim geldim bu saati beklettim ki belki bir kaç gram daha eksik çıkarımK Klassklasik de hayydi
Eee hadi yeni gelin gibi süzüldünTartilip atıyorum ama az sonra
Sen bana guvenmiyormusun kaptanım _1 olmasada yakındır umuyorum hafta içi _1i geçmişti kaptanımK Klassklasik bana yedim ama eksi 1le geldim de
Az sunduruyom ama vallah isim var yoksa bende meraktayim hemen tartilacamdaEee hadi yeni gelin gibi süzüldün
Sorun iste hafta ortasi eksi 1 se gecmesi lazim güvenmistim sanaSen bana guvenmiyormusun kaptanım _1 olmasada yakındır umuyorum hafta içi _1i geçmişti kaptanım
Halaaa işim var diyorAz sunduruyom ama vallah isim var yoksa bende meraktayim hemen tartilacamda
Allahım bi tartıyı atmadı heeeSen bana guvenmiyormusun kaptanım _1 olmasada yakındır umuyorum hafta içi _1i geçmişti kaptanım
_1 hiç bı kaçamak yapmadım ki hafta içi bir tek dün yaptım oda akşama hiç bişey yemedim 4 litre su içtim yeşil çay içtim telafi için senin için katanim ama genemi olmadı yapamadım miSorun iste hafta ortasi eksi 1 se gecmesi lazim güvenmistim sana
TartilSen kaç geldin güzel kaptanım
Bı bilsen şuan nerde oldugumu bana hak verirsin çıkar çıkmaz tartilacamAllahım bi tartıyı atmadı heee
Bı bilsen şuan nerde oldugumu bana hak verirsin çıkar çıkmaz tartilacam
Bence güzel gittin buhafta_1 hiç bı kaçamak yapmadım ki hafta içi bir tek dün yaptım oda akşama hiç bişey yemedim 4 litre su içtim yeşil çay içtim telafi için senin için katanim ama genemi olmadı yapamadım mi
69.000Ilk once sen söyle hadeeeee
Bir bilsen şuan nerde oldugumu çıkar çıkmaz tartilacam ev dolu misafir ben ancak burda telefonla ilgilenebiliyorumTartil
Yat orda çıkma dahaBı bilsen şuan nerde oldugumu bana hak verirsin çıkar çıkmaz tartilacam