- 17 Kasım 2020
- 3.499
- 17.186
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #67.961
Neden kimse yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes yemekten sonra yatişa geçmiş ondanNeden kimse yok
Bebeyle oynuyorum yıkıcam sonra inşallah uyurNeden kimse yok
Bnde uykusunu düzene sokmaya çalışıyorumBebeyle oynuyorum yıkıcam sonra inşallah uyur
Afiyet olsun canım
Selam
Menum
Kalkinca 2.5 br su
Sabah yok
Ara 2.5 br su
Ogle 12.00
2.5 br su
1 kucuk parca kabak mucver
Yesillik 2 haslanmis yumurta 2catal
peynir
Ara 1 sutlu kahve
Aksam 17.00
2.5 br su
1.5 tabak patlican yemegi
1 kasik pilav 2 kasik yogurt
Ara 2.5 br su
Su 2.5 lt
Spor 8700 adim
Kahvalti etmedim cunku dun gece saat 10 gibi esim disari cikicam dedi.eljnde pastayla donmus. Ufakligin dogum gunuydu.bilsem aksam yemez ya da daha erken yer telafi ederdim.boyle edemedim de.iyi ki doğmus kuzum dedim yedim bir dilim.
Kahvalti etmeyip ögleyi hafif tuttum
Insallah telafi olmuştur.....
Rutin oluşturdum banyo yaptırıyorum sonra mayışıyor uykuya dene istersen banyoyu Bnde sallayarak uyutuyorum kendi uyuyabilse keşkeBnde uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum
Bende simdi yikadim kızıRutin oluşturdum banyo yaptırıyorum sonra mayışıyor uykuya dene istersen banyoyu Bnde sallayarak uyutuyorum kendi uyuyabilse keşke
Bi pinti oğlan yıkansa bnm bu banyoyu kim icat etmiş diyorBende simdi yikadim kızı
Totoyu çimdikle maşallahBugun kalktim yemegi koy spor yap,ardindan ev topla,kahvalti hazirla yap topla süpür sil,
Doktora git,gel yemek ye,dut toplamaya got tarlaya gel yurüyüşe, gel kizı yika simdi oturcam kahve yaptim
Ben bende degilim mechullerdeyim
Oglanida soktum suyu actim cabuk duş aliyosun dedim öfleyerek girdi pisBi pinti oğlan yıkansa bnm bu banyoyu kim icat etmiş diyor
Masallah sen sen değilsinBugun kalktim yemegi koy spor yap,ardindan ev topla,kahvalti hazirla yap topla süpür sil,
Doktora git,gel yemek ye,dut toplamaya got tarlaya gel yurüyüşe, gel kizı yika simdi oturcam kahve yaptim
Ben bende degilim mechullerdeyim
Aaa acıdıTotoyu çimdikle maşallah
DegilimMasallah sen sen değilsin
Aynısı valla bn temizim diyor su gibi ter akıyor parka inmişti yeni girdi eveOglanida soktum suyu actim cabuk duş aliyosun dedim öfleyerek girdi pis
Kiz ne pis bunlar benimki gene şisko ter kokuyor girmiyorAynısı valla bn temizim diyor su gibi ter akıyor parka inmişti yeni girdi eve
Sanki bnmki çubuk krakerKiz ne pis bunlar benimki gene şisko ter kokuyor girmiyor