- 25 Ağustos 2019
- 61.128
- 114.110
- 698
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #6.661
Inan belirti hemen başlamıyorr ben kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmalara başladı ilkbaştaKuzu biz korunmuyorduk
Jinekolog ta dedim
O zaman ben kan verimmi regl gecikirse
Erken testlerden alın dedi bende belirti olmayınca çok takmadim şahsen olurmu olur
Evet üj bejHahahaha ozaman annen baban tekirdagsa sende tekirdağlısındır
Hahaha tamam tamammHayir biz bursaliyiz
Ben o zaman sağlıklı beslenme moduma geri geçim ne olur ne olmazInan belirti hemen başlamıyorr ben kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmalara başladı ilkbaşta
Abla kardeş hele anlaşın yaaa biri diyo burda biri diyo üç beşEvet üj bej
Yaaa ilaçlar bile yaranmıyorr artıkk %100 korumuyomuş ya zaten oda ama olsun peşpeşe beraber büyütüyonnKuzu ben regl oldum sandım bazen 3 gün sürer benim öyleydi regl sonrası kaşık batması oldu kendi kendime yok ya değilimdir diyorum.
Kızım 18 aylık birde emziriyorum hapta kullanıyorum tabi regl yordumkasik batması ile isgillendim test yaptım teste baka kaldım
Evet canım o zamanlar bu kadar şey yoktu eşim temaslı aşağıda kayınvalidem de ben hamileyim diye çocuklar biz yukarıdayiz. Bir şey olsa ne yapicaz diye düşünmekten. Beni alsalar çocuklara kim bakacak değişik zamandan geçtik şükür bu günümüzeOoyyy senin ki bide korona ilk çıktığı zaman neseki çok şükür atlattın ogünlerii yaa
Dün bu mesaja cevap yazınca telin şarjı bitdi alıntıda kalmlşGeç kaldın herkesler uyudu
Sağlıklı beslenn tabii ben mesela o ay yürüyüş ettimm bide dukan birası içtim hergün 15 gün belkide o etti bilemeyizz bide yumurtalarım hareketlenir diye belki hergün 10bin adım yürüyüş yaptım hep yaptığım günde hep değerlendirdimBen o zaman sağlıklı beslenme moduma geri geçim ne olur ne olmaz
Öyle oldu canımYaaa ilaçlar bile yaranmıyorr artıkk %100 korumuyomuş ya zaten oda ama olsun peşpeşe beraber büyütüyonn
Amiiinnn canımmmmÖyle oldu canımsimdi 2 kızım bir de oğlum var Rabbim evlatlarımıza sağlık hayırlı ömür nasip etsin inşallah
Paketin yarısını zann etdimHalleyin yarısını yedimkoparttım yedim
Dukan birasi nasıl birsey tatlımSağlıklı beslenn tabii ben mesela o ay yürüyüş ettimm bide dukan birası içtim hergün 15 gün belkide o etti bilemeyizz bide yumurtalarım hareketlenir diye belki hergün 10bin adım yürüyüş yaptım hep yaptığım günde hep değerlendirdim
Bide ne olcağınıda bilmiyorduk bende geçen sene nisanda olduk eşimle korona ozamandada yeniydi yaymıştı bayaEvet canım o zamanlar bu kadar şey yoktu eşim temaslı aşağıda kayınvalidem de ben hamileyim diye çocuklar biz yukarıdayiz. Bir şey olsa ne yapicaz diye düşünmekten. Beni alsalar çocuklara kim bakacak değişik zamandan geçtik şükür bu günümüze
Hahahahaha yokkk kızzz hahahaha manyahhh yaaa komaya girer bebiş herhaldePaketin yarısını zann etdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?