• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın guzellikler 💋

Sağol kuzum 💋

Bak a101 deki fıstık ezmesi de güzel gerçi o tatlıydı 🤣

Evet kuzum amin 🥰 Rabbim sana da hayırlı sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰

Günaydın canım olsun bebise gitmiştir onun 4/1 🙊

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Oyyy maşallah ona 🧿 benim de oğlum öyle oldu 12 haftaya kadar kanama lekelenme şeklinde ilaç kullandım. Hatta ilk hafta kanama olunca düştü diye düşündüm hep😢😢
Bende öyle düşündüm yaaa tamam dedim bebeğim gittii ben test etmeseydim regl olduğumu düşünürdüm aslındaa test ettiktne iki saag sonra gelince foşur foşur aha dedim allahtan kociş evdeydide gittik doktora
Hepsi benim bebeklerim
Sende dahil 😍🥰🤩
Yaaaaaa canımm burasıda ne güzell çok minnoş insanlar varr :KK60:

Onlarda haklılar
Ev işi
Çocuklar
Ben şuan tekim diye boştayim
Dışarıya çıkınca hava alıyorlar 🤣🤣🤣🤣
Sorma kuzu büyük kızım çok zor birde öğretmeni bu hafta korona olmuş haftaya gidecek okula ben bu hafta :confused::confused::confused: huni takip gezicem evde 🤣

Bende öyle düşündüm yaaa tamam dedim bebeğim gittii ben test etmeseydim regl olduğumu düşünürdüm aslındaa test ettiktne iki saag sonra gelince foşur foşur aha dedim allahtan kociş evdeydide gittik doktora

Yaaaaaa canımm burasıda ne güzell çok minnoş insanlar varr :KK60:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doğana kadar korku içinde oluyoruz doğduktan sonra da nasıl olacak nasıl büyücek diye bir korku geliyor ama çok şükür büyüyorlar anlamıyorsun bile günler geçiyor 😍🥰

Hahahaah evlimisin 🥰
Benimde çevrem ailem şehir dışında biz kocamla beraber birbirimizi yiyoruzzz sıkintıdan :KK70:
Evliyim tatlım 2,5 senelik Bebis yok olmadığından değil orasını Rabbim bilirde
Ben vajinusmus hastasiydim 1 buçuk ay olacak yeneli
3 ay aşkınızı yaşayın dedi doktor 🤣😍
Sonra planlama yapacak
Çok sıkılıyorum
Çocuk olursa gelecek planı oyun felan iyi olur

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doğana kadar korku içinde oluyoruz doğduktan sonra da nasıl olacak nasıl büyücek diye bir korku geliyor ama çok şükür büyüyorlar anlamıyorsun bile günler geçiyor 😍🥰
Evettt yaa kuzumm busene aslınd amoda oldu resmen herkes kanamayla öğreniyor hamile olduğunu
Ama çok kotü birşey rabbim kimseye yaşatmasın 🤲 aminn inşaallahh💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back