• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzu biz korunmuyorduk
Jinekolog ta dedim
O zaman ben kan verimmi regl gecikirse
Erken testlerden alın dedi bende belirti olmayınca çok takmadim şahsen olurmu olur
Inan belirti hemen başlamıyorr ben kalp atışını duyduktan sonra midem bulanmalara başladı ilkbaşta

Kuzu ben regl oldum sandım bazen 3 gün sürer benim öyleydi regl sonrası kaşık batması oldu kendi kendime yok ya değilimdir diyorum.
Kızım 18 aylık birde emziriyorum hapta kullanıyorum tabi regl yordum🤦🏽‍♀️ kasik batması ile isgillendim test yaptım teste baka kaldım🙄🙄🙄😐
Yaaa ilaçlar bile yaranmıyorr artıkk %100 korumuyomuş ya zaten oda ama olsun peşpeşe beraber büyütüyonn 🤩

Ooyyy senin ki bide korona ilk çıktığı zaman neseki çok şükür atlattın ogünlerii yaa
Evet canım o zamanlar bu kadar şey yoktu eşim temaslı aşağıda kayınvalidem de ben hamileyim diye çocuklar biz yukarıdayiz. Bir şey olsa ne yapicaz diye düşünmekten. Beni alsalar çocuklara kim bakacak değişik zamandan geçtik şükür bu günümüze 🤲🏻

Ben o zaman sağlıklı beslenme moduma geri geçim ne olur ne olmaz
Sağlıklı beslenn tabii ben mesela o ay yürüyüş ettimm bide dukan birası içtim hergün 15 gün belkide o etti bilemeyizz bide yumurtalarım hareketlenir diye belki hergün 10bin adım yürüyüş yaptım hep yaptığım günde hep değerlendirdim

Yaaa ilaçlar bile yaranmıyorr artıkk %100 korumuyomuş ya zaten oda ama olsun peşpeşe beraber büyütüyonn 🤩
Öyle oldu canım😍 simdi 2 kızım bir de oğlum var Rabbim evlatlarımıza sağlık hayırlı ömür nasip etsin inşallah 🤲🏻

Sağlıklı beslenn tabii ben mesela o ay yürüyüş ettimm bide dukan birası içtim hergün 15 gün belkide o etti bilemeyizz bide yumurtalarım hareketlenir diye belki hergün 10bin adım yürüyüş yaptım hep yaptığım günde hep değerlendirdim
Dukan birasi nasıl birsey tatlım
Şu emziren anneler içiyor Tatlı gibi rengi sari

Evet canım o zamanlar bu kadar şey yoktu eşim temaslı aşağıda kayınvalidem de ben hamileyim diye çocuklar biz yukarıdayiz. Bir şey olsa ne yapicaz diye düşünmekten. Beni alsalar çocuklara kim bakacak değişik zamandan geçtik şükür bu günümüze 🤲🏻
Bide ne olcağınıda bilmiyorduk bende geçen sene nisanda olduk eşimle korona ozamandada yeniydi yaymıştı baya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back