- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.986
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.941
Eee dedimya sana ben iban numarasina at bakalim ne dicekOlabilsem Olcam da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee dedimya sana ben iban numarasina at bakalim ne dicekOlabilsem Olcam da
Boşluğa boşluk atman bile yeterli kuzum benim(düşünmen yeterli ♡)Ne yazcagini kulagima soyleseydin doldururdum
Ne kadarki kuzu oEee dedimya sana ben iban numarasina at bakalim ne dicek
En son 50tl di 1kereye mahsus ama bana vermiyor abiNe kadarki kuzu o
Detoksmu yapıyoruz
Aynen 15 gün devam kahvaltı niyetineDetoksmu yapıyoruz
Afiyet olsun canım
Oooo maşallah başlanmış bile
Günaydın canımGünaydın kizlar
Hadi bakalim tekrardan hayirli olsun2 bardak su bir kupa filtre kahve ictikten sonra tartildim neyse biz bunu dünki kilom gibi gorelim yani 63.1
Günaydın canımGünaydın kizlar
Evet canim tamam beiyorum listeye ekleyim seniE Elif_Eylul göbek deliğimin hemen altından ölçtüm belim 89 cm bacağım 63 kızlar kahvaltısını yapsın sağlık ocağına uçacam
Kız bel gobek deliğinin az üstü değil miE Elif_Eylul göbek deliğimin hemen altından ölçtüm belim 89 cm bacağım 63 kızlar kahvaltısını yapsın sağlık ocağına uçacam
Deligi şaşırmıştir heyecandanKız bel gobek deliğinin az üstü değil mi
Yok kız doğru olcmus bir de ben belimin iki yerinden olctugum için keşke birde tartilsaydi başlangıcını bikir daha çok motive olurduDeligi şaşırmıştir heyecandan
Tam o hiza mı az üstü müÜstündenmis
Gidicem birazdanYok kız doğru olcmus bir de ben belimin iki yerinden olctugum için keşke birde tartilsaydi başlangıcını bikir daha çok motive olurdu
Yaa cok sevindim senin adina tartiya inat azmineGidicem birazdan