- 16 Aralık 2019
- 20.539
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.278
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.981
Zır deliSen yaparsin ben bunu sende gördum
Delisin çünkü benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zır deliSen yaparsin ben bunu sende gördum
Delisin çünkü benim gibi
Hiç güleceğim yoktu ay
Ben bel oyuntudan aliyorum canım ama senin aldığın yer doğruTam o hiza mı az üstü mü
He kız kabanla tattılırsam 3 kilı fazla gelirÜstünü çıkar daha az gösterir tartı
Oyuzden kimse beni istemediyaaa 2yerdende puf oldum ne varsa agzimda varkalbimi kimse gormediZır deli
Günaydın kuzumGünaydın kızlar
İnşallah alırsın tartıyı yakın zamanda böyle zor olur çocuklarla canımHe kız kabanla tattılırsam 3 kilı fazla gelir
Günaydın canımGünaydın kuzum
Beni de pek sevmezlerOyuzden kimse beni istemediyaaa 2yerdende puf oldum ne varsa agzimda varkalbimi kimse gormedi
inşallah canım önümüzdeki ay alırız dedi eşim ama bakalımİnşallah alırsın tartıyı yakın zamanda böyle zor olur çocuklarla canım
Canım önemli olan senin motive olman sen menü ve az da hareketlen gideni anlarsın canım. Seni motive edelim sorun yok idare ederiz aramız da ne olacakCanım teşekkür ederim
Aynadaki görüntümden memnun değilim. iman varsa imaknda vardır. Bazı diyet grupları kabul etmiyo. O yüzden ilk defa katıldım diyet grubuna
Ayni durumdayim farketmiyor benide kimse sevmedi☺Beni de pek sevmezler
inşallah canım önümüzdeki ay alırız dedi eşim ama bakalım
Çok teşekkür ederimCanım önemli olan senin motive olman sen menü ve az da hareketlen gideni anlarsın canım. Seni motive edelim sorun yok idare ederiz aramız da ne olacak
bişey diym mi hiç de umrumda değil gülüp geçiyomAyni durumdayim farketmiyor benide kimse sevmedi☺
Bu durum beni üzdü ama güçlendirdi
Aman simdi bende pazara gitcem ne alcaksam ordanda marketeEvde birşey kalmadı kocam gelsin de akşama çarşıya gidip geleyim yeşillik namına birşey yok
Günaydın kizlar
Günaydın kızlar
İyiki canım
Amin inşallah ablam
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canım
yapsan bana yapardın bende yok olup giderdimBiz seni kabul ederiz,
Eskiden bende takimlardaydim kurallar katiydi burasi günluk suanda kimseye baski yapmiyorum
AminD u t seni kabul etmeyenler yağ butonu olsun eriyemesinler