- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.601
Sapsik yazım hatasıEvet senin beyninim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sapsik yazım hatasıEvet senin beyninim
Anladim komik olsun diye şeyettimSapsik yazım hatası
O kadarda salma ya ucundan yardım etOh çok şükür ben yemeye devam o zaman
Sağol canım
Tamam bebişim şifa olsun isinirsin
Ay inşallah bu hafta bol spor sart
O kadar karbonhitrat yiyince karışık duygular icindeyim
Nasıl rahatladım dinlen sendeVelhasili kizim uyudu, babasi oglana ödevini yaptiriyor. Ben de uyuyacagim biraz.
Eline sağlık. Bende mutfağın tavanını duvarlarını sildim. Şimdi camlara geçicem iş değişdirirken size bakayım dedimÇamaşırlar kurutmaya atıldı şimdi perdeler yıkanıyor
biter mi bu işler biter mi biter mi söyle
Geldi ve gidiyoreC Chikolata_gozlum geliyor gulerek
He anladım isime gelmediyse demek kiAnladim komik olsun diye şeyettim
Toplamış pilini pirtini
Tamam salmam bitmiyordu işlerO kadarda salma ya ucundan yardım et
Nasıl rahatladım dinlen sende
Eline sağlık. Bende mutfağın tavanını duvarlarını sildim. Şimdi camlara geçicem iş değişdirirken size bakayım dedim
Bitmeyen iş yapmışlar
Geldi ve gidiyore
Daha ne olsun , yatasiya kadar bi 3000daha yaparsin ben de saati takmayi unutmusum daha 1000olamadim.5500 adım
Ben susun diye kizarim bu sefer birbirine sus sen sus sen sus sen sus diye devam ederSağol beybim
Ay valla kavgasız gün geçmiyor bizim büyük olan küçüğü sürekli fitliyor yok annem benim yanımda oturuyor yok karşımda oturuyor her sofra kavga etmeden durmuyorlar
Karpuz kesmedikGeldi ve gidiyore
Şifa olsun inşallahHacemat yaptırdım ayaklarimdan bu sefer acıdı
Kızlar misafirim vardı ben hiç telefonu elime alamadım yahu bizim çocuklar benim boşluğundan faydalandı hiç elime geçmedi giremedim siteye tabii ettiğim bütün cabada sanırım boşa gitti yedimde yedim yedimde yedimsiz ne yaptınız bakalım kim bilir kaç sayfa yazdınızokuyamaya başlamadan önce cvp yazayım dedimK Klassklasik nerdesin
Tüh ya gecmis olsun. Sifa olsun.Hacemat yaptırdım ayaklarimdan bu sefer acıdı
Afiyet olsun canım
Amin inşaAllah canimŞifa olsun inşallah
Yedinde yedin heeeKızlar misafirim vardı ben hiç telefonu elime alamadım yahu bizim çocuklar benim boşluğundan faydalandı hiç elime geçmedi giremedim siteye tabii ettiğim bütün cabada sanırım boşa gitti yedimde yedim yedimde yedimsiz ne yaptınız bakalım kim bilir kaç sayfa yazdınızokuyamaya başlamadan önce cvp yazayım dedim
Sagol canimTüh ya gecmis olsun. Sifa olsun.
Afiyet olsun ortim
Afiyet olsun canımAfiyet olsun ortim
Bende yaziyim
Bugunki menum
Sabah
1tb menemen peynir zeytin 2d ekmek1b kahve
oglen
2k Kiyma kavurma salata 2 turşu 1 d ekmek
Aksam
1kase yulafli muzlu kefir 1 oreo
2 lt su