• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortim seninle boylarimiz da yakinmis.

Sabah cok yedim aksam suüt yarim muz bide hint otu mu diyorlar onunla karisim yapip icerim.
Senin boy kac canim benim 158 🐥
Aksam icin guzel menu afiyet olsun ortim
Bende yulafli biseyler yaparim bende sabah ekmegi fazla kacirdim aksam dengelemem lazım

Pazar menuleri deyince bende iyi bisey yazacak sandim o_OTurşu ödem yapar yarin arti çıkarsın :olamaz:
Ben özel izinliyim dermişim 🤭 kuzum ilaç niyetine yiyeceğim 😝
Oh çok şükür ben yemeye devam o zaman 😂

🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭😭

Sağol canım 😘

Tamam bebişim şifa olsun isinirsin 😂

Ay inşallah bu hafta bol spor sart 😐

O kadar karbonhitrat yiyince karışık duygular icindeyim😐😂😘😭🥺😢

🤣🤣🤣🤣
InsaAllah kuzum😍
Akşama mangal salata olabilir o zamana kadar detoks suyu ve spor🙄
Mangalll🤤🤤🤤🤤

Senin boy kac canim benim 158 🐥
Aksam icin guzel menu afiyet olsun ortim
Bende yulafli biseyler yaparim bende sabah ekmegi fazla kacirdim aksam dengelemem lazım
Benim de bir iki cm kisayim senden. Vki tablolarimizda hedef kilolar arasinda bir kilo fark var ,boylarimiz cok yakin.

Ben kac senedir koruyamadim 64 oluyorum geri aliyorum 🤐
Ben yillardir 75dim, dogumla 96ya kadar viktim. Dogumdan sonra 85 oldum. Kizima hamile kalmadan önce 2017de 58e kadar verdim. Hamilelikle yine aldim ve 68 69 takildim. Insallah verip sabitlemek istiyorum.

Benim de bir iki cm kisayim senden. Vki tablolarimizda hedef kilolar arasinda bir kilo fark var ,boylarimiz cok yakin.
Senin hedef 60 ben 65 yazdim ortim son bildirimde kilolarimiz gramina kadar aynıymış🤭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back