- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.641
Aynen canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım
Virüslendinmi naptimAynen canım
Amin kuzuŞifa olsun tatlım
Evet canim 2günYaaa peki normalmiymis abla
Çok ponçik tatlı benceAmin kuzu
Soyle bisey sadece 2tanesini göstereyim
Şifa olsun canımAmin kuzu
Soyle bisey sadece 2tanesini göstereyim
Çok poncikÇok ponçik tatlı bence
Sagol dutum takiptesin demekkiŞifa olsun canım
motivasyona ihtiyacım var. Bi de sevdim buranın muhabbetiniÇok poncik
Sagol dutum takiptesin demekki
Evet canım ben covirgin değilim artıkın covidgül oldumVirüslendinmi naptim
Gel dutum gel sanada yer var aramizdamotivasyona ihtiyacım var. Bi de sevdim buranın muhabbetini
Bazen kendi topiğim bile sarmıyo
Sende deli etme yaaa offf gecicek dua edicez hep birlikteEvet canım ben covirgin değilim artıkın covidgül oldum
Bişey yok canım çok şükür. Standart şeyler işte. Hayatın sıkıcı akışıGel dutum gel sanada yer var aramizda
Noldu hayırdır biseymi var
Geçmiş olsunEvet canım ben covirgin değilim artıkın covidgül oldum
Ben hala tartı alamadım. Çocukların ihtiyaçlarından ona sıra gelemedi bu ay kalsın dedi eşim .Gel dutum gel sanada yer var aramizda
Noldu hayırdır biseymi var
Iyi çok şukür birsey yoksaBişey yok canım çok şükür. Standart şeyler işte. Hayatın sıkıcı akışı
Alirsin canim inşaAllah,zaten ihtiyaclar bitmiyorki kendimize sira gelsinBen hala tartı alamadım. Çocukların ihtiyaçlarından ona sıra gelemedi bu ay kalsın dedi eşim .
Aynen öyle ev kredisi faturalar çocukların masrafları derken bitmiyoIyi çok şukür birsey yoksa
Bazen kendimizden bile yoruluyoruz nedense hicbirsey yapasin gelmiyor biri bisey dese patlicak oluyosun
Alirsin canim inşaAllah,zaten ihtiyaclar bitmiyorki kendimize sira gelsin
Aynı durumdayiz canim belki inanırmisin bilmiyorum bazen kendime çamasir almaya fırsatim olmuyorAynen öyle ev kredisi faturalar çocukların masrafları derken bitmiyo
Bende uzaktan bakıp feyz almaya çalışıyom