Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yillardir 75dim, dogumla 96ya kadar viktim. Dogumdan sonra 85 oldum. Kizima hamile kalmadan önce 2017de 58e kadar verdim. Hamilelikle yine aldim ve 68 69 takildim. Insallah verip sabitlemek istiyorum.
inşallah istedigin kiloya ulaşırsın tabi önemli olan korumak koruyamadimi geri al ver zorluyor insani ben cok hedefime ulastim ama korumayi yapamadim

Ben yillardir 75dim, dogumla 96ya kadar viktim. Dogumdan sonra 85 oldum. Kizima hamile kalmadan önce 2017de 58e kadar verdim. Hamilelikle yine aldim ve 68 69 takildim. Insallah verip sabitlemek istiyorum.
Sende benim gibi olmuşsun canım bende 3. Hamilelikte 65 kadar çıktım

inşallah istedigin kiloya ulaşırsın tabi önemli olan korumak koruyamadimi geri al ver zorluyor insani ben cok hedefime ulastim ama korumayi yapamadim
Ben korumayi yapabiliyorum. Mesela bugün yedim ertesi gün ögleye kadar bisey yemiyordum.ve özellikle bir yere gideceksem yürüyordum bide arada hit cardio yapiyordum.

Gununuz nasil geciyor?

Oglum ödevini yapmamak icin bin dereden su getiriyor. Kizim uyumamak icin direniyor . Ikisi de sabah erken uyandigi ve uykulari geldigi icin kavga edio duruyorlar. Ben de uykusuz oldugum icin sesleri kaldiramiyorum.
Benimde durumlar aynı kızım 1 gidiyor 3 saatten beri 4 sayfa ödev yaptı daha iki sayfa ve bir okuma kitabı duruyor

Gununuz nasil geciyor?

Oglum ödevini yapmamak icin bin dereden su getiriyor. Kizim uyumamak icin direniyor . Ikisi de sabah erken uyandigi ve uykulari geldigi icin kavga edio duruyorlar. Ben de uykusuz oldugum icin sesleri kaldiramiyorum.
Benim oglumda bahane uydup duruyor dur biraz oynayim biraz tv izleyim otutturdum dersin başına 1 sayfa matrmatik 1 sayfa diger odevi yaptirdim. Benimkilerde surekli kavga eder hele kizim abisiyle kavga edince ciglik atar kac kere kizdim bağırma diye ama laf dinlemiyorlar ki

Bizim iki cadı birbirni yiyor ufak olanda arafa kaynıyor

Sağol beybin

Ay valla kavgasız gün geçmiyor bizim büyük olan küçüğü sürekli fitliyor yok annem benim yanımda oturuyor yok karşımda oturuyor her sofra kavga etmeden durmuyorlar
Evet senin beyninim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…