Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #5.581
inşallah istedigin kiloya ulaşırsın tabi önemli olan korumak koruyamadimi geri al ver zorluyor insani ben cok hedefime ulastim ama korumayi yapamadimBen yillardir 75dim, dogumla 96ya kadar viktim. Dogumdan sonra 85 oldum. Kizima hamile kalmadan önce 2017de 58e kadar verdim. Hamilelikle yine aldim ve 68 69 takildim. Insallah verip sabitlemek istiyorum.
Sende benim gibi olmuşsun canım bende 3. Hamilelikte 65 kadar çıktımBen yillardir 75dim, dogumla 96ya kadar viktim. Dogumdan sonra 85 oldum. Kizima hamile kalmadan önce 2017de 58e kadar verdim. Hamilelikle yine aldim ve 68 69 takildim. Insallah verip sabitlemek istiyorum.
Ben korumayi yapabiliyorum. Mesela bugün yedim ertesi gün ögleye kadar bisey yemiyordum.ve özellikle bir yere gideceksem yürüyordum bide arada hit cardio yapiyordum.inşallah istedigin kiloya ulaşırsın tabi önemli olan korumak koruyamadimi geri al ver zorluyor insani ben cok hedefime ulastim ama korumayi yapamadim
Benimde durumlar aynıGununuz nasil geciyor?
Oglum ödevini yapmamak icin bin dereden su getiriyor. Kizim uyumamak icin direniyor . Ikisi de sabah erken uyandigi ve uykulari geldigi icin kavga edio duruyorlar. Ben de uykusuz oldugum icin sesleri kaldiramiyorum.
Kiz senin hamilelikteki kilon bizim hedef kilomuzSende benim gibi olmuşsun canım bende 3. Hamilelikte 65 kadar çıktım
Ohhhh mis yat dinlen canımVelhasili kizim uyudu, babasi oglana ödevini yaptiriyor. Ben de uyuyacagim biraz.
Ay dimiKiz senin hamilelikteki kilon bizim hedef kilomuz
Su zamanda anne baba olmak cok zorBenimde durumlar aynıkızım 1 gidiyor 3 saatten beri 4 sayfa ödev yaptı daha iki sayfa ve bir okuma kitabı duruyor
Evet canım ya peşinde dolanıyorum yazmalar bitse okumayı akşama yaptircamSu zamanda anne baba olmak cok zor
Benim oglumda bahane uydup duruyor dur biraz oynayim biraz tv izleyim otutturdum dersin başına 1 sayfa matrmatik 1 sayfa diger odevi yaptirdim. Benimkilerde surekli kavga eder hele kizim abisiyle kavga edince ciglik atar kac kere kizdim bağırma diye ama laf dinlemiyorlar kiGununuz nasil geciyor?
Oglum ödevini yapmamak icin bin dereden su getiriyor. Kizim uyumamak icin direniyor . Ikisi de sabah erken uyandigi ve uykulari geldigi icin kavga edio duruyorlar. Ben de uykusuz oldugum icin sesleri kaldiramiyorum.
Bizim iki cadı birbirni yiyor ufak olanda arafa kaynıyorBenim oglumda bahane uydup duruyor dur biraz oynayim biraz tv izleyim otutturdum dersin başına 1 sayfa matrmatik 1 sayfa diger odevi yaptirdim. Benimkilerde surekli kavga eder hele kizim abiyle kavga edince ciglik atar kac kere kizdim bağırma diye ama laf dinlemiyorlar ki
MasallahÇamaşırlar kurutmaya atıldı şimdi perdeler yıkanıyor
Sabah kizim uyuyor oglum uyandi kardesini soruyor uyansin oynayak diyor dedim kavga edemediniz bir demiBizim iki cadı birbirni yiyor ufak olanda arafa kaynıyor
Sağol beybimMasallah
Ay valla kavgasız gün geçmiyor bizim büyük olan küçüğü sürekli fitliyor yok annem benim yanımda oturuyor yok karşımda oturuyor her sofra kavga etmeden durmuyorlarSabah kizim uyuyor oglum uyandi kardesini soruyor uyansin oynayak diyor dedim kavga edemediniz bir demi
Evet senin beyninimSağol beybin
Ay valla kavgasız gün geçmiyor bizim büyük olan küçüğü sürekli fitliyor yok annem benim yanımda oturuyor yok karşımda oturuyor her sofra kavga etmeden durmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?