- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #5.541
Harikasın kaptanım30dk leslie yapıldı
Mekik cekildi
Squat yapildi 4bin adım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasın kaptanım30dk leslie yapıldı
Mekik cekildi
Squat yapildi 4bin adım var
Teşekkür ederim canımHarikasın kaptanım
Kızlar anca yazdım evi topla süpür toz al birde dün dışarı çıkınca alerjim tavan yaptı
Afiyet olsun canım simdiden şifa olsun insaAllahEee kızlar pazar menüleri neler ben bol acılı turşulu çiğ köfte yiyecegim
Aminn insaAllah abla hacamat bittikten sonra yersin abla ne kadar bekleyeceksin hacamattan sonraAfiyet olsun canım simdiden şifa olsun insaAllah
Ben bisey yemicem gibi duruyor
2saat sanirim canim zaten 2gundur süt peynir yogurt yok diye açımAminn insaAllah abla hacamat bittikten sonra yersin abla ne kadar bekleyeceksin hacamattan sonra
Cumaya dengelersin afiyet olsun canim19subat menü,
Sabah bir dilim ekmek bir yumurta 3 parça sucuk bir bardak çay.
Öğlen bir kase şehriye çorbası bir kase kuru fasulye 3catal mantı 2 bardak çay.
Akşam iki parça küçük gözleme,3 kaşık patates salatası 3 sarma 2 ekler bir şekerpare misafirlikte böyle oldu kadın uğraşmış kaç sene sonra evine gidince kıramadım
E Elif_Eylul kaptanellam üzgünüm bugün salata yapacağım
Sabret abla yarın dibine vurursun bütün süt ürünlerinin2saat sanirim canim zaten 2gundur süt peynir yogurt yok diye açım
Guluyonmu agliyonmu@Chikolata_gozlum şaşırma artık olan oldu onumuze bakalım
Pazar menuleri deyince bende iyi bisey yazacak sandim Turşu ödem yapar yarin arti çıkarsınEee kızlar pazar menüleri neler ben bol acılı turşulu çiğ köfte yiyecegim
Bugün nöbet bana kaldı galiba
Millet 45 diyor biz 65 i goremedik
Heee vallaMillet 45 diyor biz 65 i goremedik
Oh çok şükür ben yemeye devam o zamanAman boşver bu hafta eksiler benden sen yorulma
Banane benmi ye dedim
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Tamam bebişim şifa olsun isinirsinEee kızlar pazar menüleri neler ben bol acılı turşulu çiğ köfte yiyecegim
Ay inşallah bu hafta bol spor sartCumaya dengelersin afiyet olsun canim
O kadar karbonhitrat yiyince karışık duygular icindeyimGuluyonmu agliyonmu
Millet 45 diyor biz 65 i goremedik
Aynen ucundan görsem bayram edecemMillet 45 diyor biz 65 i goremedik
Profili guncellemisim dur kilomu guncelleyimHeee valla
Hele bide bulgur acayip sisiriyor beni.Pazar menuleri deyince bende iyi bisey yazacak sandim Turşu ödem yapar yarin arti çıkarsın
Ben kilomu yazmadımProfili guncellemisim dur kilomu guncelleyim