- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #5.561
KoyProfili guncellemisim dur kilomu guncelleyim
Unutuyorum bende listeye bakip duruyorum en iyisi yazmakBen kilomu yazmadım
Ortim seninle boylarimiz da yakinmis.Profili guncellemisim dur kilomu guncelleyim
Sen ne yapcan aksama ?Unutuyorum bende listeye bakip duruyorum en iyisi yazmak
Yimirta bayrami geliyor tavsan civciv koymak lazimKoy
bakalım profile tavşan
Bence deUnutuyorum bende listeye bakip duruyorum en iyisi yazmak
AynenYimirta bayrami geliyir tavsan civciv koymsk lazim
Kac haftadir heryer tavsan yumurta ama cok tatlilar.Yimirta bayrami geliyir tavsan civciv koymsk lazim
Senin boy kac canim benim 158Ortim seninle boylarimiz da yakinmis.
Sabah cok yedim aksam suüt yarim muz bide hint otu mu diyorlar onunla karisim yapip icerim.
Evet bahar geliyor yaKac haftadir heryer tavsan yumurta ama cok tatlilar.
Ben özel izinliyim dermişimPazar menuleri deyince bende iyi bisey yazacak sandimTurşu ödem yapar yarin arti çıkarsın
InsaAllah kuzumOh çok şükür ben yemeye devam o zaman
Sağol canım
Tamam bebişim şifa olsun isinirsin
Ay inşallah bu hafta bol spor sart
O kadar karbonhitrat yiyince karışık duygular icindeyim
MangalllAkşama mangal salata olabilir o zamana kadar detoks suyu ve spor
Şaka yaptim Sifa olsun kuzumBen özel izinliyim dermişimkuzum ilaç niyetine yiyeceğim
Ben kac senedir koruyamadim 64 oluyorum geri aliyorumAynen ucundan görsem bayram edecem
Benim de bir iki cm kisayim senden. Vki tablolarimizda hedef kilolar arasinda bir kilo fark var ,boylarimiz cok yakin.Senin boy kac canim benim 158
Aksam icin guzel menu afiyet olsun ortim
Bende yulafli biseyler yaparim bende sabah ekmegi fazla kacirdim aksam dengelemem lazım
Ben yillardir 75dim, dogumla 96ya kadar viktim. Dogumdan sonra 85 oldum. Kizima hamile kalmadan önce 2017de 58e kadar verdim. Hamilelikle yine aldim ve 68 69 takildim. Insallah verip sabitlemek istiyorum.Ben kac senedir koruyamadim 64 oluyorum geri aliyorum
Senin hedef 60 ben 65 yazdim ortim son bildirimde kilolarimiz gramina kadar aynıymışBenim de bir iki cm kisayim senden. Vki tablolarimizda hedef kilolar arasinda bir kilo fark var ,boylarimiz cok yakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?