Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki canım listeye eklicem senide etiketlere dön öyle bisey oldugunda,aktif olunca kacirirsin kaldigin yerden devam et ozaman arada muhabbete katil
Cocugun nasil oldu
Iyi cok şükür 3 gun cok sıkıntı oldu birde 8. Sinif busene sinav var ayrica ilgilenmem gerekiyor baya zor bir zaman geciriyoruz sinav ve ergenlik bir arada

Iyi cok şükür 3 gun cok sıkıntı oldu birde 8. Sinif busene sinav var ayrica ilgilenmem gerekiyor baya zor bir zaman geciriyoruz sinav ve ergenlik bir arada
Hep atlattik o günleri kız ergenlige girdi gecti bitti derken simdi oglan öyle
Uyumuyorum abla ,ah keske uyusam. Sabah 6.30 gibi kalkti cocuklar ,biz de 7 gibi.

Gözümü ev isi ve camasir katlama ile actim
Aman pazar gunü ille erken kalkarlar maymunlar benimkide öyle

Amiiinnn inşaallahh teşekkür ederiimm

Teşekkür ederim tatlım görüyorum ama güneş kremim dünden kalma akşama kadar su değmeyecekmis saça başlarım böyle bakıma dedim
Kırdım dizimi oturdum
Kuzum istediğin yere yorum yapıp bakabilirsin ne olacak ki en fazla banlanirsin bir iki gün

Gecmis olsun biri mi hasta
Sağol kuzum ben hastaydım iyiyim ama çok şükür
Gecmis olsun canım
Sağol kuzum
Yarışmadan çekiliyorum kızlar kusura bakmayın yarın büyük ihtimalle gitcem

E Elif_Eylul @Li_zigi
Aha ben eşsiz kaldım
Benmi öglene kadar islerimi bitirdim,sporumu yaptim yemegimi yaptim,corbami soba üstünde unuttum kahve icmeye gittim pilav olmuş geldigimde tadida guzeldi
Dip not(sensizde hayat be güzel gülüm)

H a p p y yu ben de kınıyorum hem de kınım kınım kınıyorum 48 kilo insan mı okur utanmıyorda öyle gezmeye çok pis kınıyorum insaAllah başımıza gelir kınadığımız
Ay ne güzel ya abla önce ki sene bizde gittik çok eğlendi kızlar
Ozaman senin koca hep çarpık
Abla Allah seni ne etmeye hahahahaha

Ki
Nasıl oldun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…