- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #5.481
Iyi cok şükür 3 gun cok sıkıntı oldu birde 8. Sinif busene sinav var ayrica ilgilenmem gerekiyor baya zor bir zaman geciriyoruz sinav ve ergenlik bir aradaTabiki canım listeye eklicem senide etiketlere dön öyle bisey oldugunda,aktif olunca kacirirsin kaldigin yerden devam et ozaman arada muhabbete katil
Cocugun nasil oldu
Uyumuyorum abla ,ah keske uyusam.
Bugün hafif gecirmeye calisacagim bakalim. Bide direnc bandi ile calisacagim.
Hep atlattik o günleri kız ergenlige girdi gecti bitti derken simdi oglan öyleIyi cok şükür 3 gun cok sıkıntı oldu birde 8. Sinif busene sinav var ayrica ilgilenmem gerekiyor baya zor bir zaman geciriyoruz sinav ve ergenlik bir arada
Aman pazar gunü ille erken kalkarlar maymunlar benimkide öyleUyumuyorum abla ,ah keske uyusam.Sabah 6.30 gibi kalkti cocuklar ,biz de 7 gibi.
Gözümü ev isi ve camasir katlama ile actim
Kahvalti yaptik softayi kaldiracam evi topla supur cocuklara ders calistiracam is bitmiyokiNeediyosun hele
Eksi arti sabit ne durumdasinBugün hafif gecirmeye calisacagim bakalim. Bide direnc bandi ile calisacagim.
Heee iyi yaaa benimde öyle topla gene topla süpür gene süpürKahvalti yaptik softayi kaldiracam evi topla supur cocuklara ders calistiracam is bitmiyoki
Ben sabah 400artiydim ama yarina eksi gecmeyi planliyorum inşaAllahEksi arti sabit ne durumdasin
Amiiinnn inşaallahh teşekkür ederiimm
Afiyet olsun canım
Günaydın canım benim
Günaydın bebeklerim
Ha şunu bileydin
Geldim
Maşallah canım benim Rabbim sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin inşallah
Bende öyle bir gebelik yaşadım 70 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim. Doğumdan bir hafta sonra 65 düşmüştümsen sağlıkla kucağına al canım kilo verilir
Günaydın canım
MaalesefHep atlattik o günleri kız ergenlige girdi gecti bitti derken simdi oglan öyle
Aman pazar gunü ille erken kalkarlar maymunlar benimkide öyle
Tartilmadim ki sabit gelsem sükredecemEksi arti sabit ne durumdasin
Aynen canim sen nasilsin iyimisinHeee iyi yaaa benimde öyle topla gene topla süpür gene süpür
Sen tartildin mi , menünü yazdin mi bakemEksi arti sabit ne durumdasin
Gecersin canim odem cayi bol su icBen sabah 400artiydim ama yarina eksi gecmeyi planliyorum inşaAllah
Kuzum istediğin yere yorum yapıp bakabilirsin ne olacak ki en fazla banlanirsin bir iki günTeşekkür ederim tatlım görüyorum ama güneş kremim dünden kalma akşama kadar su değmeyecekmis saça başlarım böyle bakıma dedim
Kırdım dizimi oturdum
Sağol kuzum ben hastaydım iyiyim ama çok şükürGecmis olsun biri mi hasta
Sağol kuzumGecmis olsun canım
Aha ben eşsiz kaldım
Benmi öglene kadar islerimi bitirdim,sporumu yaptim yemegimi yaptim,corbami soba üstünde unuttum kahve icmeye gittim pilav olmuş geldigimde tadida guzeldi
Dip not(sensizde hayat be güzel gülüm)
Yazarken telefonun şarjı bitdiyaa
Çok pis kınıyorum kınadığım için Allah belamı verir başıma gelir inşallah
Hoşgeldin
Hamileyken diyet yapıyor senide kınıyorumkaç kilosun de hele boy kaç ?
Tartıda korkuyor merak etme dile gelecek aman almıyorsun in üstümden diye
Ay ne güzel ya abla önce ki sene bizde gittik çok eğlendi kızlarKız hayvanat bahcesine hic gitmedi 2gözü 2cesme ağlıyor babasida tamam dedi simdi dakka bası gitcez dime gitcez dime
Saat 5te hacemat randevum var ondan önce gotürelim dedik bakalim maymunlarla karsilassin hayvanat bahcesinde ne de olsa oda bir maymun
Abla Allah seni ne etmeye hahahahahaOzaman senin koca hep çarpık
Nasıl oldun canımSağol kuzum ben hastaydım iyiyim ama çok şükür
Sağol kuzum
Aha ben eşsiz kaldım
H a p p y yu ben de kınıyorum hem de kınım kınım kınıyorum 48 kilo insan mı okur utanmıyorda öyle gezmeye çok pis kınıyorum insaAllah başımıza gelir kınadığımız
Ay ne güzel ya abla önce ki sene bizde gittik çok eğlendi kızlar
Abla Allah seni ne etmeye hahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?