How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de1.58 boyum kilomda 76.4 2sene hep takimlardaydim 65 lere kadar düstum 1sene hep korudum daha sonra aldim yedim😏
Ama sen hamilesin sonucta kiloda almaman guzel bisey
Demekki cok çabuk alıp veriyoruzz 🥲
Evett şaşkınım aslındaa çevremdekiler beniii baya kilolu beklerlerdii gördüklerinde çok şaşırdılar nasıl almadın diyee şekerli şeyler tüketmiyorum hamurişleri yemiyorum agırlıklı sebze kırmızı et tavuk falan bunları tüektiyorum hep ençokta yeşilliklerden doktorum alma dedi ver dedi biara 2 kilo verdim75tim aslında 77 kiloyla hamile kalmıştım sonra tekrar aynı kiloya çıktım busefer de hiç veremedim 78 oldum bi iniyorum bi çıkıyorum bende kendimden beklemezdim kilo almıcağımı😅

Vallaha evlendim hep aldım 63 kiloydum evlendiğimde 4 senede 77 oldum hamielykende 1 kilo aldım oda 78 😂 veririmm inşaallahh😅
Evlendikten sonra 3 yada 5 kilo aldım 52 den 57 ye çıktım 🙈 57 le hamile kaldım 73 le galiba doğum yaptım 😅

Demekki cok çabuk alıp veriyoruzz 🥲
Evett şaşkınım aslındaa çevremdekiler beniii baya kilolu beklerlerdii gördüklerinde çok şaşırdılar nasıl almadın diyee şekerli şeyler tüketmiyorum hamurişleri yemiyorum agırlıklı sebze kırmızı et tavuk falan bunları tüektiyorum hep ençokta yeşilliklerden doktorum alma dedi ver dedi biara 2 kilo verdim75tim aslında 77 kiloyla hamile kalmıştım sonra tekrar aynı kiloya çıktım busefer de hiç veremedim 78 oldum bi iniyorum bi çıkıyorum bende kendimden beklemezdim kilo almıcağımı😅
M MissHayaLet kardesimde senin gibi hamilelik gecirdi seker falan,oda dikkat etti yemedi kilo almadi verdi ben ama öküz gibi 30kilo aldim😂

M MissHayaLet kardesimde senin gibi hamilelik gecirdi seker falan,oda dikkat etti yemedi kilo almadi verdi ben ama öküz gibi 30kilo aldim😂
30 mu maşallah 🤣 benim iştahım yoktuya yoksa kesin bende 30 alırdım var bende o potansiyel 🤣🤣🤣 bide bacağımdan ötrü korkuyordum kilo almaya o iştahımı kapatdı herhalde 😅

Hahahaha olsunnn bende isterdim hamilleikte rahatt yiyimm böylede bazen zor oluyo
Çoğu gitmiş zaten az sabret bence bundan sonra daha fazla dikkat etmelisin yediklerine kiloyu bundan sonra alıcaksın çünkü. 😬

Hahahaha olsunnn bende isterdim hamilleikte rahatt yiyimm böylede bazen zor oluyo
Aman sağlığın daha önemli dikkat et bu zamana kadar geldin bu saatten sonrada sabret kuzum bebek ve senin icin🤗
30 mu maşallah 🤣 benim iştahım yoktuya yoksa kesin bende 30 alırdım var bende o potansiyel 🤣🤣🤣 bide bacağımdan ötrü korkuyordum kilo almaya o iştahımı kapatdı herhalde 😅
Heee masallah dime bana🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back