• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki canım listeye eklicem senide etiketlere dön öyle bisey oldugunda,aktif olunca kacirirsin kaldigin yerden devam et ozaman arada muhabbete katil🤗
Cocugun nasil oldu
Iyi cok şükür 3 gun cok sıkıntı oldu birde 8. Sinif busene sinav var ayrica ilgilenmem gerekiyor baya zor bir zaman geciriyoruz sinav ve ergenlik bir arada😆

Iyi cok şükür 3 gun cok sıkıntı oldu birde 8. Sinif busene sinav var ayrica ilgilenmem gerekiyor baya zor bir zaman geciriyoruz sinav ve ergenlik bir arada😆
Hep atlattik o günleri kız ergenlige girdi gecti bitti derken simdi oglan öyle 😒
Uyumuyorum abla ,ah keske uyusam. 🥱 Sabah 6.30 gibi kalkti cocuklar ,biz de 7 gibi.

Gözümü ev isi ve camasir katlama ile actim 🤐
Aman pazar gunü ille erken kalkarlar maymunlar benimkide öyle🤨

💋💋💋💋

Afiyet olsun canım 💞

Günaydın canım benim 💋💋💋

😒😒😒😒

🙊🙊🙊🙊

🤣🤣🤣🤣🤣

Günaydın bebeklerim 💋

Ha şunu bileydin🤣

Geldim 🤣

Maşallah canım benim Rabbim sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Bende öyle bir gebelik yaşadım 70 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim. Doğumdan bir hafta sonra 65 düşmüştüm 😍 sen sağlıkla kucağına al canım kilo verilir🤗

🧿🧿🧿🧿

Günaydın canım 😚😚😚
Amiiinnn inşaallahh teşekkür ederiimm🤗

Teşekkür ederim tatlım görüyorum ama güneş kremim dünden kalma akşama kadar su değmeyecekmis saça başlarım böyle bakıma dedim
Kırdım dizimi oturdum
🤣
Kuzum istediğin yere yorum yapıp bakabilirsin ne olacak ki en fazla banlanirsin bir iki gün 🤣🤣🤣

Gecmis olsun biri mi hasta 😪
Sağol kuzum ben hastaydım iyiyim ama çok şükür 😍
Gecmis olsun canım 😐
Sağol kuzum 😍
Yarışmadan çekiliyorum kızlar kusura bakmayın yarın büyük ihtimalle gitcem 😏

E Elif_Eylul @Li_zigi
Aha ben eşsiz kaldım 😭
Benmi öglene kadar islerimi bitirdim,sporumu yaptim yemegimi yaptim,corbami soba üstünde unuttum kahve icmeye gittim pilav olmuş geldigimde tadida guzeldi🤔
Dip not(sensizde hayat be güzel gülüm)🤪
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yazarken telefonun şarjı bitdiyaa 😅🤣
Çok pis kınıyorum kınadığım için Allah belamı verir başıma gelir inşallah🤣🤣🤣

Hoşgeldin:KK37:

Hamileyken diyet yapıyor senide kınıyorum 🤣🤣🤣kaç kilosun de hele boy kaç ? :sus:

Tartıda korkuyor merak etme dile gelecek aman almıyorsun in üstümden diye 😅🤣
H a p p y H a p p y yu ben de kınıyorum hem de kınım kınım kınıyorum 48 kilo insan mı okur utanmıyorda öyle gezmeye çok pis kınıyorum🤣🤣🤣🤣 insaAllah başımıza gelir kınadığımız🤣🤣🤣
Kız hayvanat bahcesine hic gitmedi 2gözü 2cesme ağlıyor babasida tamam dedi simdi dakka bası gitcez dime gitcez dime😂
Saat 5te hacemat randevum var ondan önce gotürelim dedik bakalim maymunlarla karsilassin hayvanat bahcesinde ne de olsa oda bir maymun
Ay ne güzel ya abla önce ki sene bizde gittik çok eğlendi kızlar 😍
Ozaman senin koca hep çarpık🤣
Abla Allah seni ne etmeye hahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣

Ki
Sağol kuzum ben hastaydım iyiyim ama çok şükür 😍

Sağol kuzum 😍

Aha ben eşsiz kaldım 😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

H a p p y H a p p y yu ben de kınıyorum hem de kınım kınım kınıyorum 48 kilo insan mı okur utanmıyorda öyle gezmeye çok pis kınıyorum🤣🤣🤣🤣 insaAllah başımıza gelir kınadığımız🤣🤣🤣

Ay ne güzel ya abla önce ki sene bizde gittik çok eğlendi kızlar 😍

Abla Allah seni ne etmeye hahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣
Nasıl oldun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back