How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 20220220_110844.jpg
    20220220_110844.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 22
Yeni tartilabildim kusura bakmayin suan ki kilom 800 gr gitmiş ama bir caba sarfetmedim bu hafta yogundum sanirim ondan yemeyi unuttum ☺
Tarti cuma ve pazsrtesi gunleri canim

Kahvaltı
1 tabak menemen , 1 salatalık, 1 domates , azcık tel peynir
Ara 1 bardak süt 3 hurma
Akşam 2 yk rus salatası, 5 yaprak sarma, 1 kase yoğurt , salata
Su 3 litre
Yeşil çay 1
Spor 8000 adım 800 pn
Yorgunumya adımları 15000 yapamadım .akşam tamamlarım dedimde evde olmayında bide saatide takmamışım 😑
Afiyet olsun canım adım 1000 adım 1000 puan💋

Ayy 😩🙈

He ben geziyodum 🙈🤭

Yaa çok kalma oralarda özleriz seni 😔

Geçmiş olsun canım 🤗 geçtimi? 🤭

Afiyet olsun abla ❤️

Yokya saldım evi 💩 götürsün 🤣🤣🤣 23ü toplarım 24 ü misafirlerim olacak 🤣

Saö salim gelin inşallah :dua:

Afiyet olsun 😘

Yok ben yapmadım hiç detoksu kilon durunca yap bence daha yeni başladın diyete takır takır gidecek zaten. Kaçamak yapmazsan 🤐😅

İnşallah canım 😘

Gezmelerce 🥳

Maşallah 🤩
💋💋💋💋
Kahvaltı
1 tabak menemen , 1 salatalık, 1 domates , azcık tel peynir
Ara 1 bardak süt 3 hurma
Akşam 2 yk rus salatası, 5 yaprak sarma, 1 kase yoğurt , salata
Su 3 litre
Yeşil çay 1
Spor 8000 adım 800 pn
Yorgunumya adımları 15000 yapamadım .akşam tamamlarım dedimde evde olmayında bide saatide takmamışım 😑
Afiyet olsun canım 💞
Günaydın Güzel İnsanlar 🥰😍
Günaydın canım benim 💋💋💋
E Elif_Eylul

Korktum abla
Ben konulara bakıyordum bir sayfaya girdim birseyde yazmadım
Konu sahibi girip çıkanı görebiliyormu birsey yazmasamda
Çünkü beni etiketlemis
Kötü bir etiketlemede değil bir kahve emojisi atmış bende nezaketen teşekkür edip beğendim
Büyütülecek bir olay yokta
İnsan sayfaya bakıp çıkmaya korkar 🤣🤣
😒😒😒😒
Daha burdan çıkmıyacağım susacağımda🤣😇
Dizinin dibinde oturacağım 😇😆🥰

E Elif_Eylul
🙊🙊🙊🙊
Seni kesin hemen yanlis anlarlar ben sana diyim😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Günaydın kızlar :KK68::KK68::KK68:

Günaydın bebeklerim 💋
Kendim için en iyisi şuna karar verdim
🤣
Fazla gezmemek en iyisi😆
Ha şunu bileydin🤣
Geldim 🤣
Siizz burd aolursanızz nedne olmasınnn🤩

Kizımm olcakk🥲
Maşallah canım benim Rabbim sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Vallaha evlendim hep aldım 63 kiloydum evlendiğimde 4 senede 77 oldum hamielykende 1 kilo aldım oda 78 😂 veririmm inşaallahh😅

Demekki cok çabuk alıp veriyoruzz 🥲
Evett şaşkınım aslındaa çevremdekiler beniii baya kilolu beklerlerdii gördüklerinde çok şaşırdılar nasıl almadın diyee şekerli şeyler tüketmiyorum hamurişleri yemiyorum agırlıklı sebze kırmızı et tavuk falan bunları tüektiyorum hep ençokta yeşilliklerden doktorum alma dedi ver dedi biara 2 kilo verdim75tim aslında 77 kiloyla hamile kalmıştım sonra tekrar aynı kiloya çıktım busefer de hiç veremedim 78 oldum bi iniyorum bi çıkıyorum bende kendimden beklemezdim kilo almıcağımı😅
Bende öyle bir gebelik yaşadım 70 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim. Doğumdan bir hafta sonra 65 düşmüştüm 😍 sen sağlıkla kucağına al canım kilo verilir🤗
Yeni tartilabildim kusura bakmayin suan ki kilom 800 gr gitmiş ama bir caba sarfetmedim bu hafta yogundum sanirim ondan yemeyi unuttum ☺
🧿🧿🧿🧿
Gunaydin kizlar 💞
suspushanimcim suspushanimcim ortim dun menu yazamadim uyumusum bugun yazacam nasil gidiyor diyet :kk77:
Günaydın canım 😚😚😚

Evet etmek istiyorum ama bazen kaciriyorum size yetisemiyorum zamanlama olarak eger mahsuru yoksa devam etmek istiyorum
Tabiki canım listeye eklicem senide etiketlere dön öyle bisey oldugunda,aktif olunca kacirirsin kaldigin yerden devam et ozaman arada muhabbete katil🤗
Cocugun nasil oldu

Kız hayvanat bahcesine hic gitmedi 2gözü 2cesme ağlıyor babasida tamam dedi simdi dakka bası gitcez dime gitcez dime😂
Saat 5te hacemat randevum var ondan önce gotürelim dedik bakalim maymunlarla karsilassin hayvanat bahcesinde ne de olsa oda bir maymun

💋💋💋💋

Afiyet olsun canım 💞

Günaydın canım benim 💋💋💋

😒😒😒😒

🙊🙊🙊🙊

🤣🤣🤣🤣🤣

Günaydın bebeklerim 💋

Ha şunu bileydin🤣

Geldim 🤣

Maşallah canım benim Rabbim sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Bende öyle bir gebelik yaşadım 70 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim. Doğumdan bir hafta sonra 65 düşmüştüm 😍 sen sağlıkla kucağına al canım kilo verilir🤗

🧿🧿🧿🧿

Günaydın canım 😚😚😚
Hosgeldin canim 😍🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back