Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 20220220_110844.jpg
    95,9 KB · Görüntüleme: 22
Yeni tartilabildim kusura bakmayin suan ki kilom 800 gr gitmiş ama bir caba sarfetmedim bu hafta yogundum sanirim ondan yemeyi unuttum ☺
Tarti cuma ve pazsrtesi gunleri canim

Afiyet olsun canım adım 1000 adım 1000 puan

Afiyet olsun canım
Günaydın Güzel İnsanlar
Günaydın canım benim

Daha burdan çıkmıyacağım susacağımda
Dizinin dibinde oturacağım

E Elif_Eylul

Seni kesin hemen yanlis anlarlar ben sana diyim

Günaydın kızlar

Günaydın bebeklerim
Kendim için en iyisi şuna karar verdim

Fazla gezmemek en iyisi
Ha şunu bileydin
Geldim
Siizz burd aolursanızz nedne olmasınnn

Kizımm olcakk
Maşallah canım benim Rabbim sağlıkla yavruma kavuşmayı nasip etsin inşallah
Vallaha evlendim hep aldım 63 kiloydum evlendiğimde 4 senede 77 oldum hamielykende 1 kilo aldım oda 78 veririmm inşaallahh

Bende öyle bir gebelik yaşadım 70 ile hamile kalıp 73 ile doğuma girdim. Doğumdan bir hafta sonra 65 düşmüştüm sen sağlıkla kucağına al canım kilo verilir
Yeni tartilabildim kusura bakmayin suan ki kilom 800 gr gitmiş ama bir caba sarfetmedim bu hafta yogundum sanirim ondan yemeyi unuttum ☺

Gunaydin kizlar
suspushanimcim ortim dun menu yazamadim uyumusum bugun yazacam nasil gidiyor diyet
Günaydın canım

Evet etmek istiyorum ama bazen kaciriyorum size yetisemiyorum zamanlama olarak eger mahsuru yoksa devam etmek istiyorum
Tabiki canım listeye eklicem senide etiketlere dön öyle bisey oldugunda,aktif olunca kacirirsin kaldigin yerden devam et ozaman arada muhabbete katil
Cocugun nasil oldu

Kız hayvanat bahcesine hic gitmedi 2gözü 2cesme ağlıyor babasida tamam dedi simdi dakka bası gitcez dime gitcez dime
Saat 5te hacemat randevum var ondan önce gotürelim dedik bakalim maymunlarla karsilassin hayvanat bahcesinde ne de olsa oda bir maymun

Hosgeldin canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…