- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #5.441
Senle ben buraya kazik çakacazKonuyu kapatmazlarsa ben burda yaşar giderimpis boğazım sağolsun
Maşallah İnşallah
İnşallahVallaha evlendim hep aldım 63 kiloydum evlendiğimde 4 senede 77 oldum hamielykende 1 kilo aldım oda 78veririmm inşaallahh
Demekki cok çabuk alıp veriyoruzzBenim de1.58 boyum kilomda 76.4 2sene hep takimlardaydim 65 lere kadar düstum 1sene hep korudum daha sonra aldim yedim
Ama sen hamilesin sonucta kiloda almaman guzel bisey
Evlendikten sonra 3 yada 5 kilo aldım 52 den 57 ye çıktımVallaha evlendim hep aldım 63 kiloydum evlendiğimde 4 senede 77 oldum hamielykende 1 kilo aldım oda 78veririmm inşaallahh
Ebett kuzumm sağollİnşallahkilo almaman iyi şuan için
M MissHayaLet kardesimde senin gibi hamilelik gecirdi seker falan,oda dikkat etti yemedi kilo almadi verdi ben ama öküz gibi 30kilo aldimDemekki cok çabuk alıp veriyoruzz
Evett şaşkınım aslındaa çevremdekiler beniii baya kilolu beklerlerdii gördüklerinde çok şaşırdılar nasıl almadın diyee şekerli şeyler tüketmiyorum hamurişleri yemiyorum agırlıklı sebze kırmızı et tavuk falan bunları tüektiyorum hep ençokta yeşilliklerden doktorum alma dedi ver dedi biara 2 kilo verdim75tim aslında 77 kiloyla hamile kalmıştım sonra tekrar aynı kiloya çıktım busefer de hiç veremedim 78 oldum bi iniyorum bi çıkıyorum bende kendimden beklemezdim kilo almıcağımı
Hahahaha olsunnn bende isterdim hamilleikte rahatt yiyimm böylede bazen zor oluyoM MissHayaLet kardesimde senin gibi hamilelik gecirdi seker falan,oda dikkat etti yemedi kilo almadi verdi ben ama öküz gibi 30kilo aldim
30 mu maşallahM MissHayaLet kardesimde senin gibi hamilelik gecirdi seker falan,oda dikkat etti yemedi kilo almadi verdi ben ama öküz gibi 30kilo aldim
Çoğu gitmiş zaten az sabret bence bundan sonra daha fazla dikkat etmelisin yediklerine kiloyu bundan sonra alıcaksın çünkü.Hahahaha olsunnn bende isterdim hamilleikte rahatt yiyimm böylede bazen zor oluyo
Abla birini unutdun mutlu birisini
Aman sağlığın daha önemli dikkat et bu zamana kadar geldin bu saatten sonrada sabret kuzum bebek ve senin icinHahahaha olsunnn bende isterdim hamilleikte rahatt yiyimm böylede bazen zor oluyo
Heee masallah dime bana30 mu maşallahbenim iştahım yoktuya yoksa kesin bende 30 alırdım var bende o potansiyel bide bacağımdan ötrü korkuyordum kilo almaya o iştahımı kapatdı herhalde
He maşaAllahAman sağlığın daha önemli dikkat et bu zamana kadar geldin bu saatten sonrada sabret kuzum bebek ve senin icin
Heee masallah dime bana
Aayyy evett bundan sonra fırlıycazzÇoğu gitmiş zaten az sabret bence bundan sonra daha fazla dikkat etmelisin yediklerine kiloyu bundan sonra alıcaksın çünkü.
Teşekkür ederiimm canım benimm edicem dikkattAman sağlığın daha önemli dikkat et bu zamana kadar geldin bu saatten sonrada sabret kuzum bebek ve senin icin
Heee masallah dime bana
Ama o hep buralardaAbla birini unutdun mutlu birisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?