- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.721
Eline sağlık canım tebrikler kizlarM MissHayaLet
Spor listesi Toplam puan 1. M MissHayaLet 58.444 2. @sardunya1038 43.101 3. @Li_zigi 31.304 4. E Elif_Eylul 30.980 5. @suspushanimcim 30.577 6. C _CikiLeta 15.693 7. @HuZuNMeLeGi 10.125
@sardunya1038
@Li_zigi
E Elif_Eylul
Spora katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum devamını diliyorum. Lütfen sporlarıniza beni etiket yapın teşekkür ederim
Eline emeğine sağlık canım tebrik ederim herkesiM MissHayaLet
Spor listesi Toplam puan 1. M MissHayaLet 58.444 2. @sardunya1038 43.101 3. @Li_zigi 31.304 4. E Elif_Eylul 30.980 5. @suspushanimcim 30.577 6. C _CikiLeta 15.693 7. @HuZuNMeLeGi 10.125
@sardunya1038
@Li_zigi
E Elif_Eylul
Spora katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum devamını diliyorum. Lütfen sporlarıniza beni etiket yapın teşekkür ederim
Eline saglik canimM MissHayaLet
@sardunya1038
@Li_zigi
E Elif_Eylul
Allahım sonumuzu hayr etsin insaAllah cok kotü zamandayizEvet gecen yine firtina vardi turuncu alarm verildi mecbur kalmadikca disari cikmayin diye
Bugun kizimin randevusundan aradilar hava sartlarindan dolayi gelebilecekmisiniz diye
Suan cok ruzgar yok ama saatlik hava durumu raporuna baktim saat 2 de basliyor firtina
Bu sene cok firtina oldu bu 3. Firtina Allah sonumuzu hayir etsin
Yarin sabah tartilsinCanim disciye gitti ordanda esi demis anneme kahvaltiya gitcez haberim yoktu dedi tartilmadida şuanda karakara düşunuyor
Bende öyle dedimYarin sabah tartilsin
ÖdemlerimTebrikler canim
Tebrikler canim
Anaaam bu ne kiz maşallah
Onceki kilon kacti ki canim sabitsen uzulme verirsin
Tebrikler canım
Tebrikler canim
Kiz bu ne benim oglan bile 40 kilo
Eline sağlık canım tebrikler kizlar
Eline emeğine sağlık canım tebrik ederim herkesi
Teşekkür ederim kızlar katılımları bekliyorumEline saglik canimTebrikler kizlar bende pazartesi baslayim
Kiz benim koca bakıyorKız sanki evin adresini mi istedik hepimiz şehirleri söylüyoruz şehir söyleyince gelip bizi bulmuyorlar
Rabbim korusun birşey olmadan bitsin inşallah canım bende lodosu sevmiyorumEvet gecen yine firtina vardi turuncu alarm verildi mecbur kalmadikca disari cikmayin diye
Bugun kizimin randevusundan aradilar hava sartlarindan dolayi gelebilecekmisiniz diye
Suan cok ruzgar yok ama saatlik hava durumu raporuna baktim saat 2 de basliyor firtina
Bu sene cok firtina oldu bu 3. Firtina Allah sonumuzu hayir etsin
Tamam ilk iki harf ver anlamadanKiz benim koca bakıyor
Hayir olamazTamam ilk iki harf ver anlamadan
Ciddimisin kiz burayami bakiyor ilgincKiz benim koca bakıyor
Ben hani vajinusmus diye girmiştim ya böyle takılıp kalıncaCiddimisin kiz burayami bakiyor ilginc
Tövbe bismillahBen hani vajinusmus diye girmiştim ya böyle takılıp kalınca
Bana sardı
Benimki de akşam diyor ne karışık bir siteCiddimisin kiz burayami bakiyor ilginc
Ohoo o bakana kadar çok geride kalır yaz geri sil o MsjiKiz benim koca bakıyor
İstemiyor mu canım buraya takilmaniBen hani vajinusmus diye girmiştim ya böyle takılıp kalınca
Bana sardı
Aklını kullansaOhoo o bakana kadar çok geride kalır yaz geri sil o Msji
Kız geçen akşam oyun oynadık ya yok sen bana bakmiyorsun yok beni dinlemiyorsun. Dedim nasıl oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?