- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.361
Ana ben salatalığı eskisi gibi sandımSen salatalık paylaşmıştın ya bir canim çekti anlatamam
Hamile olsam aseriyorum diyecegimde
Pahali diye canim çekti şeytan dürttü
Eşim aldı sağolsun yarin sabah nefsimi köreltirim
Yok kız ekşi meksi gelmem artikin 3 kepçe kuru fasulyenin bana edeceğini dusunursekBende dedim yarın eksi geleceği için nasılda mutlu
Olsun pozitif düşünelim bizi dibe çekmeye çalışanlara fırsat vermeyelim( kamu spotu)Bende dedim yarın eksi geleceği için nasılda mutlu
Ayyy mahvoldum ekşi çıkım diye diye kendimi atesleremi attım ben şimdiyandım anammmm
Tamam ben degilim itiraf ediyorumAbla sen bu değilsin kendine gel alışık değilim bu haline
Bu ben olamam demiHee kız kardeşim gündüz aç akşam 3 çeşit yiyor
Bu akşam ye zabaha da yersin kilo mu alırsın yoksa şimdi yersenSen salatalık paylaşmıştın ya bir canim çekti anlatamam
Hamile olsam aseriyorum diyecegimde
Pahali diye canim çekti şeytan dürttü
Eşim aldı sağolsun yarin sabah nefsimi köreltirim
Helal olsun kuzuAna ben salatalığı eskisi gibi sandımhakkını helal et kuzu bizde çocuklara alıyoruz
Kilo almam için bir kasa yemen lazım canımHelal olsun kuzu
Bende resimli paylaşacağım gördükçe tekrar yerim kilo alırım
Salatalık birşey olmaz kuzumBu akşam ye zabaha da yersin kilo mu alırsın yoksa şimdi yersen
Belki sürpriz yapar sana bellimi olurYok kız ekşi meksi gelmem artikin 3 kepçe kuru fasulyenin bana edeceğini dusunursek
Sen beni dibe çektin ye dedinOlsun pozitif düşünelim bizi dibe çekmeye çalışanlara fırsat vermeyelim( kamu spotu)
Yok kuzu sen kolajli bir arada paylasmistin sanki bende menüyu öyle yapacağımKilo almam için bir kasa yemen lazım canım
Ben adım gibi biliyordum
Tamam ben degilim itiraf ediyorum
Afiyet olsun canım@tobotsever
Menüm
Sabah
5 zeytin
2 dilim peynir (süzme )
İki yumurta (yağda kızarmış )
Bir ev yapımı poaca
Arada 1.5 muz
Kahve
Sade soda
Akşam
3 kepçe kuru fasulye
Salata
Soğan kavurma (yoğurtlu)
Yarın inşallah hepicigimiz ekşi çıkarız tartıda
Afiyet olsun kızlar
Yarım paket bitterben bu hafta tatlı birşey yemedim
Afiyet olsun kızlar
Hakkımız tabi 2 gündür ac uyuyorum 0 şeker ve regl oldum gidip sadece çikoyu koklamakla yetiniyorum ben ki reglken koca kare 1 paket çikoyu gömen insanım yarın büyük 1 eksi bekliyorum kendimden E Elif_Eylul kaptanım eksi gelmezsem dötüme vuran emoji istiyorumSendede abartılacak bişey yok canim çok normal yediklerin olur öyle bence kilo verilebilecek bir menun var ben yarın tartı günü ya o yüzden dedim zabbanan ekşi çıkalım ecik mutlu olmak daa bizimde hakkımız deelmi
Yemezsem şekerim düşer dedinSen beni dibe çektin ye dedin
Valla sana dedimBu ben olamam demi
Yap bekliyorumYok kuzu sen kolajli bir arada paylasmistin sanki bende menüyu öyle yapacağım
Eski ablayı istiyorumArtık o eski abla yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?