- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #4.341
NebilimAllah Allah neden ki acaba
Sen nasıl ikizsin kız kardeşi aç yatan tok uyurmuSen yitik şifa yapıyorsun diye biz ölelim mi
Sendede abartılacak bişey yok canim çok normal yediklerin olur öyle bence kilo verilebilecek bir menun var ben yarın tartı günü ya o yüzden dedim zabbanan ekşi çıkalım ecik mutlu olmak daa bizimde hakkımız deelmiAfiyet olsun canım öyle diyince bişey yedin sandım
Sagol canim
Afiyet olsun kızlar
Yarım paket bitterben bu hafta tatlı birşey yemedim
Afiyet olsun kızlar
Ben tatlıya dayanamıyorum abla zor tutuyorum kendimi tatlı yapmamak için bitterle geçiştiriyorum benim kan şeker düşer herşeye saldırırim
Afiyet olsun kızlar
Yarım paket bitterben bu hafta tatlı birşey yemedim
Afiyet olsun kızlar
Aynen canım sote gibi az yağda kavurdumSoğan kavurması zeytinyağında yüksek atestesimi pisirdin tatlım sote gibimi K Klassklasik
Sorun yok relaxBen tatlıya dayanamıyorum abla zor tutuyorum kendimi tatlı yapmamak için bitterle geçiştiriyorum benim kan şeker düşer herşeye saldırırim
Ayyy mahvoldum ekşi çıkım diye diye kendimi atesleremi attım ben şimdiIste şişirip artı gelmekten bahsettim3kepce bu 3 ³ ³ ³ yani
Hee kız kardeşim gündüz aç akşam 3 çeşit yiyorSen nasıl ikizsin kız kardeşi aç yatan tok uyurmu
İyi kuzu sen ye gitsin o zamanBen tatlıya dayanamıyorum abla zor tutuyorum kendimi tatlı yapmamak için bitterle geçiştiriyorum benim kan şeker düşer herşeye saldırırim
Yazdım gulen emojiyi unuttum bende hemen alta atmak istedimHayırdır inşallah
Öyle tabi efenim mutlu olmak bizimde hakkımız biz midemizi daha da çok mutlu ediyoruzSendede abartılacak bişey yok canim çok normal yediklerin olur öyle bence kilo verilebilecek bir menun var ben yarın tartı günü ya o yüzden dedim zabbanan ekşi çıkalım ecik mutlu olmak daa bizimde hakkımız deelmi
Abla sen bu değilsin kendine gel alışık değilim bu halineSorun yok relax
Afiyet olsun ye dedi işteAbla sen bu değilsin kendine gel alışık değilim bu haline
Sen salatalık paylaşmıştın ya bir canim çekti anlatamamBebe koltuğa cikmayi bırakırsa bende menü yazcam
Bende dedim yarın eksi geleceği için nasılda mutluYazdım gulen emojiyi unuttum bende hemen alta atmak istedimama araya başka mesajlarım girmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?