- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #3.801
Daim olsun tatlım.İyiyim şükür kimse uyanmadan ev işlerini halledeyim dedim yoksa gün içinde hiç bir iş bitmiyor
Kolay gelsin
Benimde hiç bitmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daim olsun tatlım.İyiyim şükür kimse uyanmadan ev işlerini halledeyim dedim yoksa gün içinde hiç bir iş bitmiyor
İnşallah tatlım yaİnşallah bir sonraki gidişte hamiş olursun
Daim olsun tatlım.
Kolay gelsin
Benimde hiç bitmiyor
Görüşürüz canım
Seninki ne kadarlık canımBenimki de gece boyunca kaç defa uyanıp süt ister
Günaydın
Günaydın kızlarGünaydın kızlar
Rabbim isini rast getirsinTeşekkür ederim tatlım doktora gideceğim diye erken attım.
Bugünden sonra akşamları atacağım.
Masallah cok guzel eksi canım 69 baslamistinBugün çok motiveyim kızlar ya tartıya baktım 67.9 um iyi bence gayet. Bugün bu kilonun üstüne çok cikmamak için dikkatli davranicam
15 aylık kuzum bütün gece uyumadi 5 ten beri ayaktayızNe kadarlık canım? Benimkide uyanıyor ara ara 18 aylik
Hoşgeldin canım aramizda @Li_zigi yapıyor yitik şifayı şuanMerhaba kızlar .
Bende seviyelere başladım .
Daha öncede yaptım kt.de yaptım .
Motivasyon amaçlı girdim siteye .
Hadiya neden böyle yapiyorki15 aylık kuzum bütün gece uyumadi 5 ten beri ayaktayız
Yok canım öyle uzun uzun sallanıyorum çoğu zaman kucagim da uyuyor.Yaa bunu bırakmaya calis canım. Ne kadarlık bilmiyorum ama sallamak işi zorlaştırıyor maalesef
Maşallah canım daha da güzel olacakBugün çok motiveyim kızlar ya tartıya baktım 67.9 um iyi bence gayet. Bugün bu kilonun üstüne çok cikmamak için dikkatli davranicam
Bilmiyorum ki ya şimdi kahvaltı ediyoruz uyumayan o değil sankiHadiya neden böyle yapiyorki
Ulan bu varya cok fenaBilmiyorum ki ya şimdi kahvaltı ediyoruz uyumayan o değil sanki
Afiyet olsun canımSABAH
Çeyrek Tam Buğday Ekmek Arası 25 Gram Çeçil Peynirli Tost
12 Adet Yeşil Zeytin
ARA ÖĞÜN
Türk Kahvesi
Çikolatalı Çilek (1 Adet)
Maden Suyu
ARA ÖĞÜN (2)
200 ml Sade Kefir
AKŞAM
Fırında Kış Sebzeleri (1 Yemek Kaşığı Yağ)
Baharatlı Yoğurt (10 Kaşık)
5 Tane Minik Biber Turşusu
Turp
Tere+Roka
SU》1,5 LİTRE
E Elif_Eylul
@Chikolata_gozlum
Günaydın kızlar
Günaydın kizlar
Gunaydin son halime bakmadim yarin tarti ne gösterecek bakalım ama benim bu hafta zaten iştahım yoktu özel bir çaba sarfetmedim sabah 6.30 da kalkıyorum hep koşturmaca ile geçiyor yesemde ayni kiloda kaliyorum ama yemezsem o tempo ile mum gibi eriyorum
Günaydın guzelliklerGünaydın kızlar
Benimki emiyor ama hiç uyumuyor gündüz sorun yok gece sıkıntı nedenseBenimki de gece boyunca kaç defa uyanıp süt ister
Ay valla catladimUlan bu varya cok fena
Tamamdır kaptanellam ekliyorum listeyi yarın mi yapayım akşama miM MissHayaLet 6.500 adımım var dün unuttum spor yapamadim bugun yaparim oruclu degilim
Günaydın canımAfiyet olsun canım
Günaydın guzellikler
Benimki emiyor ama hiç uyumuyor gündüz sorun yok gece sıkıntı nedense
Ay valla catladim
Aksam bitsin adimlarda yarin paylasirsin cuma dinlenelim cumartesi devamTamamdır kaptanellam ekliyorum listeyi yarın mi yapayım akşama mi
Ok beybimAksam bitsin adimlarda yarin paylasirsin cuma dinlenelim cumartesi devam